free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το 19ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκε ο Κώστας Κατσουράνης της Παναχαϊκής-“Διαζύγιο” με Γ. Παπαδόπουλο

Για ακόμα μια φορά κοντά στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες βρέθηκε η Παναχαϊκή και προσωπικά ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος αποδεχόμενος την πρόσκληση του 6ου και του 19ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών επισκέφτηκε την Τρίτη τις εγκαταστάσεις του Σχολικού Συγκροτήματος στο οποίο συστεγάζονται.

Τον Κώστα Κατσουράνη υποδέχτηκε στο Σχολείο σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό με επικεφαλής την Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Μαριάννα Μπαρτζάκλη, τον Διευθυντή του 19ου Δημοτικού Γιώργο Μαρκάκη και τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα της Παναχαϊκής και Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Γιώργο Παππά.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής μίλησε στα παιδιά για το πνεύμα του Αθλητισμού ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί τους, μοίρασε προσκλήσεις για τους αγώνες της ομάδας και υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα.

Το πρωί της Τρίτης η προπόνηση της Παναχαϊκής έγινε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ΠΓΕ και εκεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα χαλάρωσης μεταξύ των παικτών, έγινε ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ποδοσφαιριστή Γιώργου Παπαδόπουλου και Βρονταρά. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θεώρησε προσβλητική και εκτός κλίματος ομάδας την αντίδραση του Παπαδόπουλου και τον έδιωξε από την προπόνηση!

Έτσι, το απόγευμα είχαμε και την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δυο πλευρών. Φυσικά, δεν ήταν κάτι καθόλου παράλογο, καθώς η πειθαρχία και ο επαγγελματισμός ήταν από τα πρώτα στοιχεία που θέλουν όλοι στη φετινή Παναχαϊκή…

 Πηγή: matchaxaias

Related posts

Τον Γιώργο Γεμιστό απέκτησε ο Αστέρας Βλαχιώτη

Abola Team 2

Eπιστρέφει στην δράση μετά από σχεδόν ένα μήνα η Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Τον Ανδρέα Ηρακλή απέκτησε ο Αήττητος Σπάτων

Abola Team 2