free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φαναρίτης: «Το μέλλον φαντάζει ευοίωνο!»

Την ακλόνητη πίστη του για ένα λαμπερο μέλλον εξέφρασε το υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος του Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης.

 

  

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ για τη δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου, το οποίο στο άμεσο μέλλον θα προσβλέπει κάτω από υγιείς και στέρεες στην άνοδό του στην Γ’ Εθνική, παρουσιάζονται άαπαντες στο Μοσχάτο! 

Τα δείγματα γραφής που παρουσιάζουν οι «πράσινοι» το τελευταίο διάστημα, είναι εξόχως ενθραρρυντικά κι αυτό αποτυπώνεται μέσα από την μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής, αλλά και από την παραγωγική διαδικασία αξιοποίησης παικτών, που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου με την προαγωγή τους στην νδρική ομάδα. 

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύπρο Κορυδαλλού, που βρήκε την ΑΕ Μοσχάτου να επικρατεί 1-2, έχοντας στο βασικό της σχήμα έξι παίκτες γεννημένους το 2000 (!) αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα της εκπληκτικής δουλειάς που γίνεται, δείχνοντας παράλληλα ότι η ομάδα «σφύζει» από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με πολύ μέλλον! 

Ο Στέφανος Φαναρίτης, ο οποίος στο παρελθόν έχει ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές στην ιστορική και κραταιά ομάδα, επέστρεψε πριν από ένα μήνα στα διοικητκά δρώμενα της ΑΕ Μοσχάτου έχοντας πολύ υψηλές βλέψεις για την ομάδα της καρδιά του. 

Ο έμπειρος παράγοντας με αφορμή αυτό το γεγονός φρόντισε να εκφράσει την υπερηφάνειά του με μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 

Αναλυτικά: 

«Πώς να μην είσαι περήφανος… Έξι παίκτες γεννημένοι το 2000, 1 το 1998, 3 το 1997, 1 το 1996, 1 το 1995, 1 το 1993, 2 το 1992, 1 το 1991, 2 το 1989… Πόσα θαυμαστικά να βάλω δεν ξέρω!!!! Μπράβο στα.παιδιά, μπράβο στον προπονητή κύριο Χατζηράπτη , μπράβο και στπν πρωτεργάτη των Ακαδημιών τον Γιώργο Τσιριγώτη s που μετά απο τόσα χρόνια έδωσε με τον σωστό τρόπο “δικά μας παιδιά” στην αντρική ομάδα. Μπράβο σε όλους. Το μέλλον φαντάζει ευοίωνο… και πως να μην είναι όταν έχεις μέσο όρο ηλικίας 20 έτη παρά κάτι…»

 

 

Related posts

Ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη ο Δίας Κορυδαλλού

Nάσος Φακίδης

Παραμένει στο «-4» ο Καραβάς

Nάσος Φακίδης

Ο γνωστός και πετυχημένος προπονητής της Ελλάς Ποντίων Χρήστος Τάσσης σήμερα στις 10 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου