free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο»

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης με αφορμή την όλη εμφάνιση και την νίκη τους επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων.

 

Την αξιοσημείωτη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας επιβεβαίωσε ο ΑΟ Ιλίου με την δύσκολη όσο ιδιαίτερα σημαντική του νίκη επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με 2-1. 

Οι νεοφώτιστοι αν και παρατάχθηκαν με πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές παρουσίασαν πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους, είχαν αγωνιστική πειθαρχία και γενικότερα απέδειξαν έμπρακτα ότι κάτι πολύ καλό «κτίζεται» στις υποδομές του συλλόγου. 

Ενδεικτικές της ικανοποίησης που επικρατεί στο στρατόπεδο του συλλόγου είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Τζώτζη στο «Αbola.gr»: 

«Παρά το γεγονός ότι παραταχθήκαμε με πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών μας, παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο και αποδώσαμε ποδόσφαιρο αξιώσεων. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα, η οποία είχε άμεση ανάγκη τους βαθμούς, αφού δίνει αγώνα για την εξασφαλιση της παραμονής της, όμως με τη συνολική μα ςαπόδοση δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Α.Ο. Ιλίου, για να συμπληρώσει: 

 

«Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ και παρά την αποβολή του Σταύρου Δαούτη στο 30’, ανταποκριθήκαμε  πολύ καλά,. Πετύχαμε και δεύτερο γκολ, ενώ δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη μας. Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στην προσεχή αναμέτρηση με τα Πετράλωνα. Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο και από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, δίνοντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες».

 

 

 

Related posts

Νέα εκπομπή με καλεσμένους τους Σπανό και Σκούρα!

abola10

Ψύλλιας: «Να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια»

Kώστας Παλαιολόγος

Εκδόθηκαν τα δελτία των Γιάρα, Ιωακειμίδη στο Καλαμάκι

Kώστας Παλαιολόγος