free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καββαδίας: «Καταφέραμε να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί όπου της αρμόζει!»

Τον ενθουσιασμό του για την εκπλήρωση του στόχου της άμεσης επανόδου στην Β’ Κατηγορία εξέφρασε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει ο Γκυζιακός με αφορμή την μαθηματική εξασφάλιση του στόχου της άμεσης επανόδου στην Β’ Κατηγορία. 

Οι «οράνιε» αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, συνέτριψαν εκτός έδρας την Άμιλλα Περιστερίου με 4-1 σφραγίζοντας το εισιτήριο της επιστροφής στην Β’ ΕΠΣΑ. 

Μία επιτυχία, η οποία απέκτησε διαστάσεις θριάμβου, με το συγκρότημα του Νίκου Γεωργακάκου να αναδεικνύει πτυχές της ποιότητας, που το χαρακτηρίζει. 

Άπαντες πλέον στην ιστορική ομάδα της Κυψέλης έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για το φετινό τους εγχείρημα, αλλά και για τις επιλογές τους, φτάνοντας στην επιτευξη του αντικειμενικού τους στόχου. 

Οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές: 

«Αισθανόμαστε όλοι μας πολύ υπερήφανοι για το γεγονός ότι εκπληρώσαμε τον αντικειμενικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την άμεση επάνοδό μας στην Β’ Κατηγορία! Καταφέραμε να ξαναφέρουμε την ομάδα στην θέση που της αρμόζει μέσα σ εδιάστημα εννιά μηνών και ειλικρινά αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό! Όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως στο ύψος των περιστάσεων και των προσδοκιών. Μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους κι έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε δικαιωμένοι για τις επιλογές μας, που κρίθηκαν οι πλέον κατάλληλες» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου παράγοντα του Γκυζιακού, για να προσθέσει: 

 

«Πλέον, πάμε με περίσσια αυτοπεποίθηση να εκπληρώσουμε τον επόμενο στόχο μας, αυτόν της κατάκτηησς του πρωταθλήματος, Ήδη αρκετός κόσμος ρωτάει να ενημερωθεί για την ημέρα όπου θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής με την Αναγέννηση Πετρούπολης (σ.σ. πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούς στην κορυφή με 52 πόντους, έπειτα και τη εντός έδρας ήττα της Αναγέννησης από τον Κρόνο Αθηνών με 1-3 την προηγούμενη αγωνιστική) ΚΙ ι όχι μόνο, για να συμπαρασταθούν για την νίκη, αλλά να αποθεώσουν τους παίκτες για το επίτευγμα της άμεσης επανόδου. Γενικότερα επικρατεί ξεσηκωμός!».

 

 

 

 

Related posts

Πανιώνιος Καισαριανής-Πατήσια 1-2

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 12-13/11

Abola Newsroom

Τριπλή προσθήκη για Λαρισαϊκό!

Abola Newsroom