free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ψαρρός: «Πετύχαμε το μισό βήμα ανόδου»

 

Στην αξία της νίκης επί της Κηφισιάς 2010 αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

Την είσοδό της στα μπαράζ ανόδου για την Β’ Κατηγορία εξασφάλισε η Λαύρα Αργυρούπολης με την νίκη της σε βάρος της Κηφισιάς 2010 με 2-0. 

Μία επιτυχία, η οποία εδραίωσε την ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος ομάδα των νοτιοανατολικών προαστίων στην πρώτη πεντάδα και της παρέχει τη δυνατότητα να ελπίζει βάσιμα για την επίτευξη του αντικειμενικού της στόχου. 

Ο τεχνικός Αργύρης Ψαρρός μιλώντας στο «Αbola.gr» έδωσε το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας, όπου η ομάδα του θα επιδιώξει να πετύχει την απευθείας επάνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ: 

«Πετύχαμε ήδη το πρώτο μισό βήμα για την επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την άμεση επάνοδό μας στην Β’ Κατηγορία. Η νίκη επί της Κηφισιάς 2010 μας εδραίωσε στην πρώτη πεντάδα του ομίλου και παράλληλα μας όπλισε με αυτοπεποίθηση, ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Απομένουν δύο δύσκολα παιχνίδια με Λάυρα Αργυρούπολης και Πλάτωνα , όπου μας παρουσιάζεται η δυνατότητα να διεκδκήσουμε την απευθείας άνοδο και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή, για να προσθέσει αναφερόμενος στην νίκη επί της Κηφισιάς 2010: 

«Πραγματoποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση στην νίκη επί της Κηφισιάς 2010. Αποδώσαμε εξαιρετικά από πλευράς τακτικής, είχαμε ξεκάθαρο αγωνισιτκό πλάνο και οι παίκτε ςμου εφάρμοσαν όλα όσα είχαμε σχεδιάσει πριν την αναμέτρηση. Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι αντάξιο και των δύο ομάδων και εκτιμώ ότι η βαθμολογική θέση, που κατέχει η Κηφισιά 2010 την αδικεί»

 

 

 

Related posts

Τετραπλή ανανέωση στον Κεραμεικό

Abola Team 2

Μανωλάς: «Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καπράλος: «Κομβικά τα τρία επόμενα παιχνίδια»

Kώστας Παλαιολόγος