free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Ο στόχος επετεύχθη»

 

Την ικανοποίησή του για την πορεία και την συνολική εικόνα της ομάδας του στη διάρκεια της φετινής σεζόν, παρουσιάζεται ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

Άκρως επιτυχημένη μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί η συνολική πορεία, που διέγραψε η Κοψαχείλα στο ανταγωνισιτκό πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά στη διάρκεια της σεζόν που φτάνει προς το τέλος της, με ιδιαίτερη ευχαρίστηση διαπίστωσε ότι είχε στις τάξεις του παίκτες – πολεμιστές, οι οποίοι πάλεψαν για το καλύτερο. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Αντώνη Κουφογιαννάκη: 

 «Ειλικρινά θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχαριστήσω ολόψυχα τους ποδοσφαιριστές μου για όλα όσα πετύχαμε μαζί στη διάρκεια της φετινής περιόδου. Ο στόχος που είχαμε θέσει από το ξεκίνημα της σεζόν επετεύχθη και είμαι πολύ ικανοποιημένος για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, προσπαθήσαμε με ποιοτικό ποδόσφαιρο να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό κι αυτό αποτελεί τεράστια κατάκτηση» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντώνη Κουφογιαννάκη, για να προσθέσει: 

 

«Ήδη σχεδιάζουμε την ομάδα της επόμενης περιόδου, στηριόμενοι κυρίως σε δικούς μας ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, είμαστε ένας  σύλλογος που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει μεταγραφές. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε  να αγνωιζόμαστε με το ίδιο πνεύμα και στα τρία τελευταία παιχνίδια της περιόδου.  Να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ως το τέλος, διότι η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει».

Related posts

Τζώτζης: «Να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα»

Kώστας Παλαιολόγος

Απέδρασε με τη νίκη από το Ζέφυρο ο Κεραυνός Γλυφάδας

abola10

Αρμενική-Αμπελόκηποι 0-0

Abola Team 3