free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λάλα: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη!!»

 

 

Στην αξία του θριάμβου επί της Αγίας Παρασκευής αναφέρθηκε ο μεσοαμυντικός του Άρη Πετρούπολης Γιόβαν Λάλα.

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία του στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορία επιβεβαίωσε ο Άρης Πετρούπολης με την σπουδαία του νίκη επι της Αγίας Παρασκευής με 1-0. 

Η ομάδα των βορειοδυτικών προαστίων παρουσίασε πτυχές της ποιότητάς της και με οδηγό την τρομερή αυτοπεποίθηση των παικτών που κοσμούν το ρόστερ της έφτασε στην κατάκτηση των τριών πόντων. Γεγονός το οποίο της επέτρεψε να αναρριχηθεί στην τέταρη θέση του ομίλου με 44 πόντους και να αντιμετωπίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία την καθοριστική τελική ευθεία του φετινού «μαραθωνίου». 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο δημοφιλές σωματείο, είναι οι δηλώσεις του Γιόβαν Λάλα στο «Αbola.gr»: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί μίας πολύ ποιοτικής ομάδας, όπως είναι η Αγία Παρασκευή, που μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε με ακόμη καλύτερη ψυχολογία κι αυτοεκτίμηση των  ικανοτήτων μας την κρίσιμη τελική ευθεία του πρωταθλήματος. 

Προσεγγίσαμε πολύ σωστά το συγκεκριμένο παιχνίδι, κλείσαμε τους χώρους τον αντίπαλο και εςυρυχήσαμε να σκοράρουμε σε μια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε,. Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές ήμασταν η καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια« ήταν το αριχκό σχόλιο του πολυσύνθετου μεσοαμυντικού, για να προσθέσει, δίνοντας το σύνθημα για την καθοριστική συνέχεια: 

 

«Πλέον προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τα δύο επόμενα δύσκολα παιχνίδια που μας περιμένουν με Αθηναϊκό και Ηλιούπολη αντίστοιχα, όπου στοχεύουμε σε ισάριθμες νίκες, ώστε να τελιεώσουμε ιδανικά τη σεζόν και παράλληλα να πιστοποιήσουμε τη πολύ καλή φετινή μας πορεία. Εκτιμώ ότι είναι στο χέρι μας να τα καταφέουμε».

Related posts

ΑΣ Παπάγου-Χολαργός 2-2

Abola Team

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: “Όλοι δίπλα στην ομάδα μας”

abola10

Παπάγος-Π. Φάληρο 1-0

Abola Team