free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Είμαστε σε φάση αναδιοργάνωσης»

Στο γενικότερο πνεύμα με το οποίο κινούνται πλέον στον Αστέρα Χαϊδαρίου, στάθηκε ο τεχνικός του συλλόγου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

 

Ως ευκαιρία να κάνουν μία μίνι προετοιμασία, αλλά και α θέσουν από τώρα τις βάσεις για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν αντιμετωπίζουν στον Αστέρα Χαίδαρίου την τελική ευθεία του «μαραθωνίου» του τετάρτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας. 

Το γεγονός ότι η νεοσύστατη ομάδα των δυτικών προαστίων δεν μπορεί να ελπίζει πλέον στον στόχο της ανόδου, ωθεί τον τεχνικό Βασίλη Τσιάκαλο και τους στενούς του συνεργάτες στην απόφαση να γίνει μία αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού και παράλληλα να αξιοποιηθούν ακόμη περισσότερο οι πολλοί ταλαντούχοι κι αρκετά εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές που συνθέτουν το τωρινό ρόστερ. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Βασίλη Τσιάκαλου στο «Abola.gr»: 

«Ήδη σχεδιάζουμε από τώρα την ομάδα της επόμενης περιόδου. Βρισκόμαστε σε φάση αναδιοργάνωσης και στα τελευταία παιχνίδια με Εθνικό Αστέρα και κρόνο Αθηνών θα συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα, δίνοντας ευκαιρίες όλο και περισσότερο σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις υποδομές μας».

 

 

 

Related posts

Γαλαξίας-Θύελλα Περιστερίου 0-2

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα παιχνίδια της Κυριακής (25/2) στην Αθήνα

Abola Team

«Διαζύγιο» Χλοψιούδη – Ορφέα Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος