free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Θέλει προσοχή ο ΑΟΝΑ»

Αυξημένη συγκέντρωση από τους παίκτες του σητν αναμέτρηση με την ομάδα της Αργυρούπολης ζήτησε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

Δύο πολύτιμους βαθμούς «άφησε» ο Απόλλων Χαλανδρίου σητν έδρα του ισχυρού κι ιδιαίτερα ανταγωνιστικού Αστέρα Ζωγράφου μένοντας στο στείρο κι άγονο 0-0. 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο υποχρέωσε τους «κυανόλευκους» να υποχωρήσουν στην τρίτη θέση του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού δεύτερου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, αφού πλέον είδαν τον Ολυμπιακό Λιοσίων να τους προσπερνά με 56 πόντους. Με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου να περιορίζεται τους 54 και την μάχη για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία να .. ανάβει κι ενώ απομένουν τρεις μόλις «στροφές» για την ολοκλήρωση του «μαραθωνίου» 

Απαντες, πλέον, αφήνουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το συγκεκριμένο παιχνίδι και στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αγωνιστική «πρόκληση» που τους περιμένει απενανιτ στον ιδιαίτερα φορμαρισμένο ΑΟΝ Αργυρούπολης. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Βλάχου στο «Abola.gr»

«Κάναμε την προσπάθειά μας κόντρα σε μία πολύ δυνατή, αξιόλογη κι άκρως ανταγωνισιτκή ομάδα, όπως είναι ο Αστέρας Ζωγράφου. Οι παίκτες μου διακατέχονταν από πολύ μεγάλο άγχος κι αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε την υπεροχή μας, με άμεση συνέπεια το τελικό 0-0 να σημαδέψει τις προσπάθειες και των δύο ομάδων» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή του Απόλλωνα Χαλανδρίου, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας τώρα στρέφετΑι στο επόμενο που καθοριστικό όσο κα8ι δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον ΑΟΝ Αργυρούπολης . Ένα παιχνίδι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού αντιμετωπίζουμε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, όπως αποδεικνύουν οι επτά νίκες που έχει πετύχει στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές. Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα επιδιώξουμε να αποδώσουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να βγάλουμε στο χορτάρι όλα όσα δουλεύουμε στις ποοπονήσεις, ώστε να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλσμα». 

«Φουλάρει» ο Παπουτσής 

 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που αφορούν την πορεία αποθεραπείας του Δημήτρη Παπουτσή. Ο νεαρός επιθειτκός ξεπερνάει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες και ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, με την προοπτική να καλύψει το συντομότερο δυνατό το χαμένο έδαφος από την αγωνιστική του απραξία.

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Προσεκτικός σχεδιασμός κι αξιολόγηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Οι παίκτες έχουν αποκτήσει νοοτροπία νικητή!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα»

Kώστας Παλαιολόγος