free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανησυχία με τον Μαναριώτη

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο 25χρονος επιθετiκός του Κερατσινίου, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο.

 

 

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Βασίλης Μαναριώτης στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Κερατσινίου με την Ένωση Ρέντη για την 30ή αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. 

Σε μία ανύποπτη φάση στο 37οι λεπτό, ο ικανότατος φορ των νταμπλούχων Πειραιά, ο οποίος διένυε και περίοδο παρατεταμένης φόρμας, προσπάθησε να διεκδικήσει την μπάλα στην γραμμή του πλαγίου άουτ κι αισθάνθηκε να γυρίζει το αριστερό γόνατό του. 

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο ιατρικό επιτελείο των «ροσονέρι» κι αφού δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον Μαναριώτη, αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή και να παραχωρήσει τη θέση του στον Έντι Κιάφα». 

Ο άτυχος επιθετικός ακολούθησε παγοθεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία τις επόμενες ημέρες, ώστε να διαγνωστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. 

 

Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν την κρισιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

 

Related posts

«Πέταξε» ο Αετός!

Kώστας Παλαιολόγος

«Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Επιβλητικός ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος