free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Εξάρα ο Πανσταυραϊκός, νίκες Άρης Βούλας, Μαρκό και Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, ισόπαλοι Ολυμπιακός Λαυρίου και Γλυκά Νερά,

Εκπληκτικός ο Πανσταυραϊκός νίκησε με το σαρωτικό σκορ 6-2 εκτός έδρας τον Εθνικό Νέας Μάκρης.

Στο 59′  έγινε γη φάση του αγώνα και ενώ ή ομάδα του εθνικού βρισκόταν πίσω στο σκορ 0-2  έγινε σουτ κατευθείαν στο τέρμα από τον Λοιζο και ή μπάλα μπήκε κατευθείαν γκολ. Ο Επιθετικός της ομάδας της Νέας Μάκρης Αργύρης Μακριδακης δεν παρεμπόδισε τον τερματοφύλακα και ο βοηθός σήκωσε οφσάιντ.ο Διαιτητής του αγώνα ήταν ακριβώς δίπλα στην φάση ο  κ Γκουγκαρης πήρε επάνω του την φάση και κατακύρωσε γκολ υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

Στο 80 λεπτό έδωσε και πέναλτι πάλι για την γηπεδούχο ομάδα για να μιειώσει σε 2-5

Όπου στο 88′ με πλασέ έγινε το τελικό σκορ 2-6  ΔΙΑΙΤΗΤΗς Γκούγκαρης Δημήτρης στο μέσο της (ΦΩΤΟ) με άψογη διαιτησία.με την ανερχόμενη και σωστές υποδείξεις Αθανασοπούλου Αναστασία και Συκιανάκης Χαράλαμπος.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ: Χαλιλάς, Κατσορίδας, Μόερ, Κουγιουμτζής(46′ Λοίζος), Ελευθερίου, Χατζόπουλος, Κόλλιας, Πολατκεϊσόγλου, Μακρυδάκης, Χατζηλιάς, Μασούρας.

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ: Κατσιπουρνάς, Τσολαρίδης(51′ Ντσουμάνης), Ανδριώτης, Λατσούνας, Γεωργακόπουλος, Κάτσαρης, Κώτσης(61′ Μήτρου), Εζόνι, Σακκάς, Παργιανός, Λέκας(69′ Ράδος).

 

Ολυμπιακός Λαυρίου και Γλυκά Νερά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

 

Τα Γλυκά Νερά του Αλβέρτου Παπαδάκη ευτύχισαν να προηγηθούν στο φινάλε του α’ μέρους, όταν ο Βάρδας με όμορφο πλασέ νίκησε στο 45′ τον Καραγιάννη για το 0-1. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Λαυρίου μπήκε πιο επιθετικά ψάχνοντας απαντήσεις και στο 60′ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Σιδερής. Στη φάση αυτή Τα Γλυκά Νερά διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του Κουτρομάνου να δείξει την άσπρη βούλα.

Ο πρώτος σκόρερ των ερυθρόλευκων Γιάννης Γκαβασιάδης από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος και σημειώνοντας το 25ο του γκολ την φετινή σεζόν έκανε το 1-1. Ο σκόρερ είχε δοκάρι λίγο αργότερα για να κάνει την ολική ανατροπή. Τα Γλυκά Νερά είχαν ακυρωθέν γκολ του Λαναρά στο 80′ για οφ-σάιντ (από τα Γλυκά Νερά διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη του βοηθού Ντόστη). Ακυρωθέν γκολ για οφ-σάιντ είχαμε και για τον Ολυμπιακό Λαυρίου. 

 

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Κουτζιακουτζίδης, Ντόστης

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης Κωνστ., Καραγιάννης Μάριος, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας, Τσίτσης (79′ Μακροδημήτρης), Βελετάκος, Κοντογιάννης, Γκαβασιάδης (69′ Τσιόλης), Μουστόγιαννης, Έλενας (62′ Μπουκουβάλας).

 

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Μερκούρης, Αλεξίου, Συμβουλίδης, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας (88′ Ρέκα), Γάσπαρης, Κλωνάρης, Νάνος (81′ Κουφοκώστας), Δογάνης (70′ Γιαννούλης), Λαναράς.

 

Το Κορωπί νίκησε με σκορ 2-1 τον Αήττητο.

Το Κορωπί άνοιξε το σκορ στο 25′ με τρομερό σουτ του Πάντου, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 1-0! Ο σκόρερ, πάντως, λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, καθώς γύρισε το πόδι του, με τον Μπανάι να περνά στην θέση του.

Στην επανάληψη ο Αήττητος ανέβασε ρυθμούς και ισοφάρισε στο 65′ με σουτ του Σκούμα, από κάθετη πάσα του Αλιμπά. Το Κορωπί έβγαλε μεγαλύτερη διάθεση στο τελευταίο 20λεπτο όπου απέιλησε με τον Μαστρογιάννη τον οποίο σταμάτησε με δύσκολη επέμβαση ο Κονόμι, ενώ είχε καλή στιγμή και πλασέ του Βλάχου. Το 2-1 ήλθε στο 85′, όταν ο νεαρός και διακριθέντας Πετράι μπήκε από τα δεξιά, έσπασε την μπάλα στον Βλάχο κι αυτός με πλασέ στην πλάτη των αμυντικών έδωσε το νίκη στην ομάδα του.

Διακριθέντες για τον ΑΟ Κορωπίου οι Ρομπέρτο, Πετράι και Παπαδόπουλος. Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του ΑΟ Κορωπίου έκαναν έναν ανθρώπινο διάδρομο μέσα από τον οποίο πέρασαν οι παίκτες του Αήττητου και δέχτηκαν το χειροκρότημα των αντιπάλων τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Αήττητο έδωσε επίσημα και η διοίκηση του ΑΟ Κορωπίου. Τα Σπάτα ευχαρίστησαν τη διοίκηση του ΑΟ Κορωπίου για την όμορφη υποδοχή πριν την σέντρα του αγώνα. Ο τεχνικός του Αήττητου Πάρης Κωνσταντακόπουλος, που χρησιμοποίησε αρκετά νεαρή σύνθεση και έδωσε την ευκαιρία και στον 15χρονο Νίκο Κυριάκου να αγωνιστεί, δήλωσε μετά το ματς ευχαριστημένος από τη διάθεση όλων των παικτών του

 

Διαιτητές: Μανιώτης, Μπουξμπάουμ, Γκόντα

 

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Παπαθεοδώρου, Λυμπερόπουλος, Βατίστας, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Ρομπέρτο (80′ Τογιάλι), Σεϊτάι (75′ Βλάχος), Κάλης, Πάντου (30′ λ.τρ. Μπανάι), Μαστρογιάννης, Πετράι.

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κονόμι, Ράπτης, Λαζάρου, Μωυσιάδης, Βιδάλης, Αρκουμάνης, Αλιμπάς (55′ Κυριάκου), Γκούμας, Σκούμας (60′ Τσαλάκου), Σεΐτι (75′ Λύγκος), Μασκλαβάνος.

 

Ο Άρης Βούλας νίκησε με σκορ 4-2 τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών που υποβιβάστηκε.

Στο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι του Μάκη Παπαδόπουλου, άνοιξαν το σκορ, όταν σε γύρισμα του Διακρούση στον Κάρσο, ο γκολκίπερ του Άρη έκανε λάθος εκτίμηση, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και το 0-1 ήταν γεγονός. Οι φιλοξενούμενοι… λύγισαν σε κομβικό σημείο για εκείνους, καθώς στο 40′ ο Κριλής ήταν εκείνος που έπιασε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χαριτίδη για το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

 

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας είχε νωρίς-νωρίς δοκάρι με τον Χριστόπουλο, ενώ στην επαναφορά ο Σταματόπουλος ήταν εκείνος που σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, αφού ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Το ματς είχε καλό ρυθμό σε εκείνο το σημείο, με τους φιλοξενούμενους του Μάκη Παπαδόπουλου να ρισκάρουν, να έχουν κάποιες καλές στιγμές, αλλά τον Άρη Βούλας να βρίσκει εκείνος λύσεις επιθετικά έχοντας την ουσία. Το 2-1 για την ομάδα του Κυριάκου Δαγγούλη ήλθε στο 60′ και πάλι με τον Κριλή που ήταν εκ των κορυφαίων. Ο ίδιος παίκτης, άλλωστε, στο 70′ από εκτελεστής μετατράπηκε σε δημιουργός και πάσαρε στον Διγενή ο οποίος έγραψε το 3-1. Οι του Αχιλλέα φώναξαν έντονα για οφ-σάιντ στην συγκεκριμένη φάση, αλλά το κακό είχε γίνει για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι λίγο αργότερα δέχτηκαν και τέταρτο γκολ… Σκόρερ αυτή την φορά για τον Άρη ο Σταθάκης στο 75′ από ασίστ του Διγενή που έκανε το 4-1. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-2 με πέναλτι του Ξενάκη στο 91′.

 

Διακριθέντες για τον Άρη Βούλας οι Κριλής, Διγενής, Διακρούσης και Παπαδημητρόπουλος. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Άρη Βούλας Κυριάκος Δαγγούλης τόνισε: «Όλη η ομάδα κατάθεσε την ψυχή της και ότι δυνάμεις είχε για να καθαρίσουμε το θέμα της παραμονής και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους»

 

Διαιτητές: Αντωνίου, Τζαφόλιας Δ., Πολυχρονιάδης

 

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Βέλης, Μήτσιος, Λίτσας, Διακρούσης, Τσιαγκάνης (85′ Μπαϊρακτάρι), Διγενής, Σταθάκης, Κριλής (84′ Κωστόπουλος), Παπαδημητρόπουλος, Κολτσίδας (61′ Γκριν-Λόνγκο).

 

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Χαριτίδης, Σιαδήμας, Καψιόχας, Βαφειάδης, Γεωργίου (67′ Ξενάκης), Μπούσκος, Σάλαρι (56′ Καραγιαννίδης), Μαραντίδης, Χριστόπουλος, Σταματόπουλος, Αγγελιδάκης (58′ Θεοδώρου).

 

Η Μαρκό νίκησε με 2-0 τον Κ. Αστέρα Βάρης.

Η πίεση της Μαρκό καρποφόρισε και το 1-0 έγινε πραγματικότητα, ύστερα από τον ωραίο συνδυασμό των Δημογιάννη, Βασίλου και Γκεμίση, με τον τελευταίο να σουτάρει και να μην αφήνει πολλά περιθώρια στον Μαρινάκη. Το ημίχρονο έκλεισε με το ρευστό προβάδισμα (1-0) των γηπεδούχων και όλα παρέμεναν ανοικτά για το δεύτερο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το 60′ είχαν ευκαιρίες, ωστόσο ο Λάπας στο 84′ έκανε το 2-0.

Από την Μαρκό, ξεχώρισαν οι Κακαγιάς, Γκεμίσης, Λάπας και Δημογιάννης.

 

Αρκετά καλοί από τον Αστέρα οι Μπάτσι και Κατσούγκρης.

 

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Λάμπρου, Μήταρης.

 

ΜΑΡΚΟ: Κακαγιάς, Σκόρδας, Σιδέρης, Πλίτσης, Κοντογιάννης, Ρέντζης, Δημογιάννης (73′ λ.τρ. Γκριμέκης), Δημητρακόπουλος (88′ Τζανής), Βασίλος (75′ Κουτρομάνος) Γκεμίσης, Λάπας.

 

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Βεϊόγλου (65′ Μερκούρη), Μαυροθαλασσίτης, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Ιωακειμίδης, Κουσιάκης (46′ Τζέρτζι), Μπάτσι, Κατσούγκρης, Κόντι (46′ Κοτζάι)

 

Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου νίκησε με σκορ 3-1 το Κρυονέρι.

 

Με γκολ του Σαχίνη στο 2′, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν πλήρως τους γηπεδούχους και πήραν προβάδισμα στο σκορ. Η ομάδα του Νίκου Κόκκινου, όμως, ξεπέρασε γρήγορα τον γρήγορο γκολ του Κρυονερίου και στο 15′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον σκόρερ τον Ζουρούδη. Στο 30′ ο Καραχάλιος έκανε το 2-1. Στο 60′ διαμορφώθηκε και το 3-1, με τον Κατσέρη να βρίσκει δίχτυα.

Άρεσαν από τους νικητές οι Ζουρούδης, Παπαντζίμας και Κατσέρης

 

Διαιτητές: Τριγάζης, Δουλγεράκης, Καραθανάσης.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Αμανατίδης, Ποστόλι (46′ Οικονομόπουλος), Μπερμπάντης, Αθανασίου, Καραχάλιος (78′ Νικολόπουλος), Παπαντζίμας, Παπιδάκης (86′ Σπανός), Ζουρούδης, Μπόσιος.

 

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Εζεμπάκου, Κολώτας, Κανταρέλης, Ζερμπίνης, Τουμπανάκης, Παυλίδης (71′ Μπαμπιάν), Σαχίνης (77′ Γεωργίου), Ρίζος, Σιατραβάνης, Μεχίλι (46′ Πατσαχάκης)

Related posts

Μακροδημήτρης: Καλή επιτυχία στο νέο τιμ των Μικτών της ΕΠΣΑΝΑ

Ρένος Γιαμπουράς

Ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, κύριο Βαγγέλη Δημητρίου.

Ρένος Γιαμπουράς

Και ο Κουβαράς στηρίζει «ΑΝΑνέωση – επιτέλους»!