free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπατής: »Όλη μας η προσοχή στο ματς με την Καλαμάτα!»

Το έναυσμα για πρόκριση στον επερχόμενο προημιτελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών κόντρα στην Καλαμάτα έδωσε ο αμυντικός του Κερατσινίου Αλέξανδρος Μπατής.

 

 

Με «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Ένωση Ρέντη ολοκλήρωσε το Κερατσίνι τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, γεγονός το οποίο του επέτρεψε να τελειώσει αήττητο και νταμπλούχο τη φετινή σεζόν στα ερασιτενχικά δρώμενα του Πειραιά. 

Ο Αλέξανδρος Μπατής υπήρξε ένα ςαπό τους θεμέλιους λίθους της φετινής ξέφρενης πορείας των «ροσονέρι». 

Ο δυναμικός αμυντικός, ο οποίος μάλιστα, λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης στις δηλώσεις του έσπευσε να δώσει το έναυσμα για την προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με την πολύ ισχυρή Καλαμάτα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών: 

«Ολοκληρώσαμε πρώτοι και αήττητοι τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Στοιχείο το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας. Πλέον η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στο πολύ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι με την Καλαμάτα, όπου θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Από εκεί κι έπειτα θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι μπαράζ με τον πρώτο του άλλου ομίλου».

 

 

 

 

 

 

 . 

Related posts

«Σαρωτική» η ΑΕ Μοσχάτου

Nάσος Φακίδης

Κύπρος Κορυδαλλού: Ανακοίνωσε Παπακίτσο

Nάσος Φακίδης

«Stop» Φοίνικα σε Παννεαπολικό!

Kώστας Παλαιολόγος