free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πρωταθλήτρια η Οδηγήτρια!

 

 

Τον τίτλο στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας κατέκτησε η Οδηγήτρια χάρη στην εκτός έδρας νίκη της με 2-0 επί του Ερμή Κορυδαλλού.

 

 

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Α’ Κταηγορίας ΕΠΣ Πειραιά πανηγύρισε η Οδηγήγρια χάρη στον εκτός έδρας θρίαμβό της επί του Ερμή Κορυδαλλού με 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον θα διεκδικήσουν μέσα από αγώνα μπαράζ την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική κόντρα στον πρωταθλητή του δευτέρου ομίλου Κερατσίνι. 

Οι φιλοξενούμενοι , οι οποίοι «καίγονταν» βαθμολογικά, ευτύχησαν να έχουν σε σπουδαίαημέα τον Παπαθανασίου που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, οδηγώντας τους εκ του ασφαλούς στην κατάκτηση του τίτλου! 

Αρχικά στο 74’ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Ππααθανασίου έγραψε το 0-1, για να ζευγαρώσει τα προσωπικά του τέρματα στο 83, εκμεταλλευόμενος εξαιρετική ασίστ του Βασίλη Χατζάκη 

Καλή η διαιτησία του Κουβέλη

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Μπαλλής, Σταύρου, Μανωλιάς, Στεφανής (79’ Χαβατζαγιάννης), Γιάκας, Λαζ΄΄ακης, Σιδηρόπουλος, Νταλάκος, Σάμιος, Τρίμπος (59΄Τζανιδάκης), Μαντούβαλος.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ; Στεργίου, Ξηρογιάννης, Χονδρουδάκης, Χατζήπαπάς, Πλάκας Α., Κολιούσης, Παπαθανασίου, Χατζάκης (90΄ Τσιρκινίδης), Μακρής (86΄Μπουζάλι), Καλουδιώτης, Κοττάκης(66΄Κωνσταντόπουλος)

Related posts

Τίτλοι τέλους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μέσα στο Μάιο η απόφαση στην Γ’ Εθνική…

Abola Team

«Βήμα» παραμονής για Ήφαιστο – «Κίνδυνος για ΑΣ Ποντίων

Nάσος Φακίδης

Στην Α’ κατηγορία και τη νέα σεζόν η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού

Nάσος Φακίδης