free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διπλό για Ιωνικό Νικαίας και Κηφισιά, σημαντική νίκη ο Ηλυσιακός

Ο Ιωνικός Νικαίας του Λουκά Καραδήμου νίκησε εκτός έδρας τον Ιάλυσο με 2-0 και συνεχίζει να ελπίζει για άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 2′ χάρη σε ένα εντυπωσιακό βολ πλανέ του Αργυρίου μετά από σέντρα του Καραλή (0-1), ενώ στο 80′ ο Καμαρά σφράγισε το τρίποντο με δυνατό σουτ (0-2), παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Χειμωνέττου σε σουτ του Μάνας.

Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης, με βοηθούς τους Τσαλίκογλου και Βαλκάνο (Ανατολικής Αττικής).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Χειμωνέττος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπαρτάλης (82′ Κρεκούκιας), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας, Σταυλάς (74′ Μπαρμπαγιάννης), Ρίκκα, Καρπαθάκης

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λουκάς Καραδήμος): Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Προβατίδης, Μαρής, Πέεφ (81′ Ασάνοβιτς), Καραλής (64′ Σιμιτσής), Αργυρίου (74′ Καμαρά), Μάνας, Ζαφειρίδης.

Η Κηφισιά του Μάρκου Μαυρομάτη η Κηφισιά νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τον Ερμή Ζωνιανών.

Μετά το «διπλό» στο Μοσχάτο κόντρα στον Εθνικό, η ομάδα του Μάρκου Μαυρομάτη έκανε ακόμη ένα, επίσης με σκορ 2-1, αυτή τη φορά στα Ζωνιανά με αντίπαλο τον τοπικό Ερμή, που καμία σχέση δεν έχει με την ομάδα που άπαντες θαύμαζαν μέχρι τα τέλη του 2016.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 60′ με κεφαλιά του Καρακώστα (0-1). Πέντε λεπτά αργότερα (65′) ο Χαϊκάλης έγραψε το 0-2 με νέα κεφαλιά, με τον Τοπούζη απλώς να μειώνει για το τελικό 1-2 με πλασέ στο 85′.

Διαιτητής ήταν ο Γιουματζίδης, με βοηθούς τους Μαρνέζο και Τσιλίκα (Χανίων).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Ανδρεαδάκης, Γεμιστός, Ρουμπάκης, Χατζηβασίλης, Ρουσάκης (68′ Ραπτάκης), Ταβλαδωράκης, Σκουτέλης, Φαμπίνιο (85′ Κοζυράκης), Καραγκιόζι, Λαδιανός (65′ Τοπούζης)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Καλδέλης, Χαλκιάς, Ταμπάκης, Μουσταφίδης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Ρεντζής, Σάμιος, Σπηλιωτάκης, Παναγιωτόπουλος (84′ Τασιούλης), Χαϊκάλης.

Με σκόρερ τον εκπληκτικό Ηλία Ιωάννου, οι κιτρινόμαυροι του Ηλυσιακού επιβλήθηκαν με 2-1 του ΠΟ Ατσαλένιου και διατήρησαν το ισχνό τους προβάδισμα στην κούρσα σωτηρίας με αντίπαλο την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Από την άλλη, με παράπονα για τη διαιτησία αναχώρησαν για την Κρήτη οι πράσινοι, εστιάζοντας τις «φωνές» τους στη φάση του πέναλτι με το οποίο έφτασαν στη νίκη οι γηπεδούχοι.

Μόλις στο 7′ ο Φλέγκας σούταρε στο δοκάρι για την ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου, όμως στην επιστροφή της μπάλας ο Ιωάννου την έστειλε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ (1-0). Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ισοφάριση σε φάση που καταγράφηκε στο 53′. Αρχικά, ο Παπαδομιχελάκης έπιασε την κεφαλιά και ο Σηφάκης απέκρουσε, με την μπάλα να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου με τη βοήθεια του δοκαριού. Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Ρουμπάκη ο Παπαδομιχελάκης έπιασε νέα κεφαλιά και αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα (54′), για να φέρει το ματς στα ίσια (1-1). Η είσοδος του Κούντου στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε άρδην την εικόνα του αγώνα, με τον υψηλόσωμο μέσο να δίνει ενέργεια στον Ηλυσιακό και να προσφέρει καταλυτικά στην επίτευξη της νίκης. Μάλιστα, ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Πετρά με δεύτερη κίτρινη στο 70′, το οποίο αξιοποίησε από την άσπρη βούλα ο Ιωάννου, για να γράψει το 2-1 και να δώσει το πολύτιμο τρίποντο στον σύλλογο του Ζωγράφου.

Διαιτητής ήταν ο Κακριδής, με βοηθούς τους Γκότση και Σπηλιώτη (Κορίνθου).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Σηφάκης, Μεξής, Ρόπας, Φλέγκας (55′ Κούντου), Ντούμπερετ, Αμανατίδης, Ξαγοράρης (71′ Μπίρης), Πιπίνης, Ιωάννου, Μάλτσι, Θαναηλάκης (80′ Τσινιάς)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Πετράς, Ρουμπάκης, Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Χατζηανδρέου, Μπουτσάκης, Αμπντουραχμάνι (75′ Γιαλυτάκης), Φραγκιαδάκης (80′ Ντραγκόντι).

Related posts

Μαζί θα δειπνήσουν την Κυριακή το βράδυ (27/5) οι Νέοι και οι Παίδες της Θύελλας Ραφήνας

Abola Team 3

Οι Νέοι του Αιγάλεω 4-0 εκτός τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Abola Team 3

Παρελθόν ο Αρζένης από τον Φωστήρα

Abola Team 2