free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΠΕΙΡΑΙΑ

Επέστρεψε στην Β’ Κατηγορία ο Προφήτης Ηλίας!

Την επάνοδό του στην Β’ Κατηγορία σφράγισε ο Προφήτης Ηλίας με την νίκη του επί του Ολυμπιακού Περάματος με 2-1.

 

Την δυναμική του επιστροφή στην Β’ Κταηγορία μετά από δύο χρόνια, επιστρφάγης εο Προφήτης Ηλίας χάρη στη σπουδαία του νίκη επί του Ολυμπιακού Περάματος με 2-1. 

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησαν την αναμέτρηης οι γηπεδούχοι, για να ισοφαρίσει οο Ολυμπιακός Περάαμτος στο 51’ με αυστηρό πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κόκκινος.

Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι» είχαν κερδίσει κι άλλο πέναλτι στο 42’ σε χέρι του Πατριώτη, αλλά ο Κάτρης, που κλήθηκε να σουτάρει από τα έντεκα βήματα «νικήθηκε» από τον γκολκίπερ του Προφήτη Ηλία Παλυβό. 

Την  νίκη που επισφράγησε την άνοδο στον Προιφήτη Ηλία χάρισε ο Φώσκολος στο 71’, ο οποίος αποδείχθηκε σε … χρυσή αλλαγή, αφού είχε περάσι στον αγωνισιτκό χώρο λίγα λεπτά νωρίτερα. 

Παράπονα από τη διαιτησία του Αλιτσάκη έχουν οι νικητές. 

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ : Παλυβός, Τήκας, Αλαιμπει , Κλάδης(65′ Φώσκολος), Φρατζέσκος, Φειζάι, Κλάπης, Σελίμης(46′ Καλινικίδης), Μπόσμος(48′ Πατριώτης), Μασρί, Μανωλάκος.

 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡ.: Γουσγουνέλης, Πηλαράς, Ανδρώνης, Ραπτόπουλος, Κοσολάποβ(82′ Παρίσης), Κόκκινος(75′ Σπανός), Ραματιάς, Παπαλαζάρου, Κατρής, Κωνσταντίνου(86′ Πετώνης), Καπέρης.

 

 

 

Related posts

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team

ΑΟ Πειραιάς-Α.Σ.Χ. Ποσειδών 1-2

Abola Team 3

Το πρόγραμμα αγώνων της Γ Κατηγορίας ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2019-2020

Abola Newsroom