free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Α.Ο. Κορυδαλλός «έριξε» τον ΑΟΑΔ

Εντυπωσιακοί οι «ερυθρόλευκοι», με τοπ – σκόρερ τον Τσιμιλιώτη που πέτυχε χατ-τρικ, θριάμβευσαν με 4-2 του ΑΟΑΔ και τον έστειλαν στην Β’ Κατηγορία Πειραιά.

 

 

Μπορεί ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου να έπαιζε τα ρέστα του σε ό,τι αφορά την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Πειραιά, όμως ο Α.Ο. Κορυδαλλός δεν του …χαρίστηκε! 

Οι «ερυθρόλευκοι» θριάμβευσαν με 4-2 κι επιβεβαίωσαν στο έπακρο την αξιομνημόνευτη παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. 

Ο Τσιμιλιώτης άνοιξε το σκορ στο 12΄ για τον Α.Ο. Κορυδαλλό, γισα νααντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι και να ισοφαρίσουν στο 17’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανασίου.  

Ο Α.Ο. Κορυδαλλός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 20’ με τον Παναγιώτη Χαραλάμπους, για να απαντήσει» εκ νέου ο ΑΟΑΔ στο 49’ με τον Χατζηλία. Οι γιλοξενούμενοι στα τεευταίαλεπτ΄ατα ..έπιξαν όλα για ην νίκη, όμως ο Τσιμιλιώτης δμε δύο ακόμη προσωπικά του τέρματα (71’ 85’0 έφτασε στο προσωπικό του χατ-τρικ διαορφώνοντας το τελικό 4-2 για τον ΑΟ Κορυδαλλό,  

Καλή η διαιτησία του Φυλακούρη. 

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κουλούρης,Τσόλης, Βαρδής, Μέξης, Καραπετσάνης, Ζαμπέτης, Λεκάκης,Μπλέτζος, Χαραλάμπους(53΄Καρδάσης), Χατζής(60΄Χατζηελευθερίου),Τσιμιλιώτης(86΄ Κορωνίδης). 

 

ΑΟΑΔ: Καραμπλιάς, Οικονόμου, Μιχαήλ, Αθανασίου,Παπακωνσταντίνου, Καλύβας, Γιάννης(14΄Κονταράτος), Σεσάι,Χατζηλίας, Μαμφρέδας, Ελευθερίου(12΄Κονταράτος)

Related posts

Κύπρος Κορυδαλλού-Ελλάς Ποντίων 2-1

Abola Team 3

Σκλάβος: «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Επέστρεψε στην Χαραυγή ο Καλαμάκης

Kώστας Παλαιολόγος