free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Πρόκριση οι Νέοι Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου και Τριγλίας στον τελικό πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ

Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑΝΑ πήρε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου που νίκησε στο γήπεδο Ανθούσας τον Άρη Βούλας με σκορ 2-0.

Για μια ακόμα φορά για τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου σκόραρε ο Άλεξ Ντούλος που διέπρεψε και πάλι, ενώ το άλλο γκολ του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου πέτυχε ο Τσιμπόκας με εκπληκτική γυριστή κεφαλιά. 

Διαιτητικό τρίο Κορδολαίμης, Πολυχρονιάδης, Πειρασμάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Διαμαντίδης, Μπαλωμένος, Ζουχάζ(79′ Αναγνωστάκης), Ντούλος(88′ Καριπίδης), Νάκας, Μακρής, Τρανούλης, Κοσκινιώτης, Πιζάνια, Ντραγκότι, Τσιμπόκας(86′ Σπανδανόπουλος). 

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Μαυρίδης, Τσαϊδάρης(69′ Σταγάκης), Πετρόπουλος, Λάσκος, Μουστεράκης(92′ Ζ’αχαρης), Οζούρα(87′ Πηγάδας), Θάνος(52′ Διαμαντόπουλος), Σαρσαρόγλου(85′ Γιώτης), Ούλης, Δημόπουλος, Ράντος.

Στο ίδιο οι Νέοι της Τριγλίας Ραφήνας νίκησαν 3-1 τον Παμπαιανικό και επίσης πέρασαν στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑΝΑ.

 

Related posts

Παίξε μπάλα διασκεδάζοντας” Πρόγραμμα Προπονήσεων ανακοινώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε Ελευθερούπολης για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019

Ρένος Γιαμπουράς

Πρόγραμμα Προημιτελικής φάσης Παμπαίδων & εξ’ αναβολής ματς junior στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Δυναμική παρουσία του Α.Ο. Παιανίας στο 4ο Tinos Cup 2016

Ρένος Γιαμπουράς