free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σαρωτικό Μοσχάτο!

 

Με το εμφατικό 5-1 οι «πράσινοι» υπέταξαν του Σαλαμινομάχους ολοκληρώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τις φετινές επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

 

 

 

Το ιδανικότερο τέλος στις επίσημες φετινές αγωνισιτκές του υποχρεώσεις πραγματοποίησε το Μοσχάτο, διασύροντας με 5-1 τους Σαλαμινομάχους.  

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για τους «πράσινους», δίνοντας ευχάριστο τέλος σε μία αρκετά δύσκολη σεζόν. Στο 23΄ ο Γιαννόπουλος άνοιξε τον χορό των τερμάτων για το Μοσχάτο, με τον Κότσι να πετυχαίνει το 2-0 στο 25’. Ο Καραπιπερής πέτυχε το 3-0 στο 37΄που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

Ο Γκορόγιας στο 56’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 4-0, για να γράψει το 5-0 ο Γιαννόπουλος στο 60’. Το μόνο που κατάφεραν οι Σαλαμινομάχοι ήταν να μειώσουν με πέναλτι του Τσουβαλά στο 80’.  

Καλή η διαιτησία του Ανθόπουλου. 

ΜΟΣΧΑΤΟ:Μπούκουρας Γκορόγιας, Μικρούλης, Καραπιπερής(63’Νίκας), Σουλάι, Φιαμέγκος, Κότσι, Λιόσης (46’ Μπαϊράμι), Παππάς(46’ Φαναρίτης), Μπαμίχα, Γιαννόπουλος. 

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Σαμιώτης , Σεργίσης, Τσιρώνης, Παππάς, Ρεμούνδος, Μπακάλης, Σούλτος, Μαυρουδής, Ζερβός, Τσουβαλάς, Κωνσταντίνου

 

 

Related posts

Αστέρια Δραπετσώνας: «Τέλος» ο Δαούτης

Nάσος Φακίδης

Έ-«Χ»-ασε πόντους κι ελπίδες τίτλου ο Καραβάς

Kώστας Παλαιολόγος

Ανεβαίνει η Χαλκηδόνα

Kώστας Παλαιολόγος