free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέλος ο Λάμπρου από την Θήβα, τριάρα ο Φωστήρας στον ΠΑΟ Βάρδας

Λίγη ώρα μετά τη εντός έδρας ήττα με 1-0 της Θήβας από την Παναχαϊκή, η διοίκηση των Βοιωτών ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Λάμπρου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την κοινή συναινένεσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Λάμπρου. Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο Γιώργο Λάμπρου για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας αφού ήρθε πέρσι σε μια δύσκολη καμπή για  την ομάδα και κατάφερε μέσα από την δουλειά του η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει μέσα από την διαδικασία των μπαράζ στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Λάμπρου για το ήθος που δίδαξε και η πόρτα του ΑΟ ΘΗΒΑ είναι πάντα ανοιχτή.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.»

Παίζοντας με άλλη διάθεση ο Φωστήρας του Κώστα Αρζένη νίκησε με σκορ 3-1 τον ΠΑΟ Βάρδας.

Στο 30′ ο Δωροβίνης με μαγική πάσα βρήκε το Σκάρο και ο τελευταίος έκανε το 1-0. Στο 33′ ο Ανδριέλος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Κουρεπίνη και ισοφάρισε σε 1-1, με τον Βατσή στο 65′ να έχει δοκάρι με κεφαλιά. Στο 75′ ο Κουτσούμπας μετά από ωραία πάσα του Δωροβίνη έκανε το 2-1, με τον Χαρίτ στο 77′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Αρζένης) Κουρεπίνης, Κόπελας, Μανδύλης, Μεντής, Μπούρας, Ρόκκας, Κουτσούμπας (83′ Κοσμίδης), Χαρίτος (77′ Παραράς), Κρολ, Δωροβίνης, Σκάρος (70′ λ.τρ. Βλάχος)

 

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος) Καπούταγλης, Πολίτης Π., Παλιάτσος, Σιδέρης (80′ λ.τρ. Πατάπης), Ανδριέλος, Πολίτης Γ., Καρούτης, Βατσής (75′ Καλογερόπουλος), Σαμπανέι, Ντόμας, Μητρόπουλος (65′ Γούρμος).

Related posts

«Μπαμ» με Μιχαλόπουλο το Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος

Έρχεται καρέ μεταγραφών στην Καλαμάτα

Abola Team 2

Σεφτέ στις νίκες για την Άνω Μερά, στο κυκλαδίτικο ντέρμπι

Mάνος Χρυσός