free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κορυφαίος παράγοντας ομάδας της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑ μιλώντας στο Abola.gr επιβεβαιώνει: Δέσμευση της ΕΠΟ οι δύο ομάδες της Α’ Αθήνας απευθείας στην Γ’ Εθνική

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Abola.gr σχετικά με την απευθείας άνοδο και των δύο πρώτων ομάδων στους δύο ομίλους της Α’ Αθήνας-Α’ ΕΠΣΑ στην Γ’ Εθνική, κάτι που θα ισχύσει και για τους δύο αντίστοιχους ομίλους της Α’ Πειραιά, όχι μόνο έχει συνέχεια αλλά και επιβεβαιώνεται.

Κορυφαίος παράγοντας δημοφιλούς ομάδας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ μιλώντας στο Abola.gr λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα τόνισε: “Ισχύει αυτό που γράφτηκε και καλά κάνατε που το γράψατε. Μπορεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος να είναι διαφορετική, ωστόσο υπάρχει δέσμευση από κορυφαίο στέλεχος της ΕΠΟ ότι, τελικά θα ανέβουν και οι δύο πρωταθλητές της Α’ ΕΠΣΑ στην Γ’ Εθνική. Με τον τρόπο αυτό, χωρίς να αμφισβητείται η αξία κι άλλων ομάδων από την Περιφέρεια, την Επαρχία και των Νησιών, θα αποκατασταθεί η αδικία που υπήρξε από την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ, εις βάρος των ομάδων της Α’ ΕΠΣΑ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ζήτημα ημερών να ανακοινωθεί η απόφαση της ΕΠΟ με την οποία θα βάζει τα πράγματα στην θέση τους για τους πρωταθλητές στην Α’ Αθήνας και φυσικά στην Α’ Πειραιά και στην Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας.

Άλλωστε κανείς ποτέ δεν κατάλαβε την απόφαση της προηγούμενης διοίκησης ενώ, όλο αυτό το διάστημα το προεδρείο της ΕΠΣΑ όπως και της ΕΠΣ Πειραιά και της ΕΠΣ Μακεδονίας έδωσαν αγώνα για να αλλάξει αυτή η απόφαση.

Φυσικά στην Α’ Αθήνας θα υπάρξει αγώνας μπαράζ, ωστόσο μόνο για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή.

Άλλωστε από την στιγμή που την επόμενη σεζόν αναμένεται να δημιουργηθούν οκτώ όμιλοι στην Γ’ Εθνική, τότε δεν υφίσταται κανένα θέμα σχετικά με την παρουσία σε αυτήν και των δύο πρωταθλητών της Α’ Αθήνας και της Α’ Πειραιά και της Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Related posts

Ποσειδώνα Γλυφάδας – Α. Ο. Ν. Φ. Πειραϊκός 1-2 (φιλικό)

Ρένος Γιαμπουράς

Παπαρούνης Νίκος (Θύελλα Αγ. Δημητρίου): “Μπορούσαμε τον πόντο”

abola10

Συνεχίζει με νίκες ο Άτταλος

abola10