free page hit counter
18.7 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καββαδίας: «Πανέτοιμοι για το ντέρμπι με Αναγέννηση Πετρούπολης»

Την ανυπομονησία του για νίκη στο ντέρμπι κορυφής, που θα κρίνει τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή εξέφρασε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρηε Καββαδίας.

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου ντέρμπι κορυφής με την Αναγέννηση Πετρούπολης, που θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό και τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή στον τέταρτο ανταγωνιστικό όμιλο 

Ο Γκυζιακός πλέον ισοβαθμεί με την Αναγέννηση Πετρούπολης, (σ.σ. αμφότεροι έχουν από 52 πόντους ) και την επόμενη αγωνιστική θα κληθούν να μονομαχήσουν με την γλυκιά μοναξιά της κορυφής, αλλά ουσιαστικά και την κατάκτηης του τίτλου. 

Ενδεικτικές του κλίματος, πουέχει καλλιεργηθεί στον σύλλογο, είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «Abola.gr»: 

«Αισθανόμαστε όλοι μας πολύ υπερήφανοι για το γεγονός ότι εκπληρώσαμε τον αντικειμενικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την άμεση επάνοδό μας στην Β’ Κατηγορία! 

Πλέον, πάμε με περίσσια αυτοπεποίθηση να εκπληρώσουμε τον επόμενο στόχο μας, αυτόν της κατάκτηησς του πρωταθλήματος 

Όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε με ιδιαίτερη προσήλωση, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι για το επερχόμενο ντέρμπι κορυφής με την Αναγέννηση Πετρούπολης, το οποίο θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και την υπόθεση–τίτλος» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου παράγοντα του Γκυζιακού, για να προσθέσει: 

«Ήδη αρκετός κόσμος ρωτάει να ενημερωθεί για την ημέρα όπου θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής με την Αναγέννηση Πετρούπολης. Όχι  μόνο, ώστε να αποτελέσουν ασπίδα για την ομάδα και να την σπρώξουν στην νίκη, που θα της επιτρέψει να βρεθεί μόνη της στην κορυφή και να θέσει τις βάσεις για τον τίτλο, αλλά να αποθεώσουν τους παίκτες για το επίτευγμα της άμεσης επανόδου !».

  

«Φιλική» νίκη επί της Κ-20 Κηφισιάς  

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Γκυζιακός στο φιλικό με την Κ-20 της Κηφισιάς. 

 

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος ομάδα της Κυψέλης, η οποία μόλις την προηγούμενη αγωνισιτκή επιστράγησε την επάνοδό της στην Β’ Κατηγορία χάρη στο επιβλητικό 1-4 επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου υπέταξε με 2-1 την ομάδα των βορείων προαστίων, παρουσιάζοντας πτυχές του σπουδαίου ταλέντου που υπάρχει στο ρόστερ.

Related posts

Έκανε την ανατροπή και πήρε το ντέρμπι ο Θρίαμβος Αθηνών (4-3)

Abola Team

«Σημαντικό να κερδίζεις στην μέτρια ημέρα σου»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Κηφισιά 2010 1-0 την Κορωνίδα

Abola Team 3