free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέα φιέστα με εκπλήξεις και με Φωστήρα η Παναχαϊκή

Η γιορτή θα έχει και συνέχεια στις τάξεις της ιστορικής και δημοφιλούς Παναχαϊκής, με ευχάριστη αφορμή φυσικά την άνοδο και επιστροφή σε πρώτη φάση στην Football League.

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, Παναχαϊκή την προσεχή Κυριακή 7/5 στις 17:00 το απόγευμα, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα του Φωστήρα για την 28η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Αυτό το ματς θα είναι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που θα δώσει η “κοκκινόμαυρη” ομάδα στην έδρα της!

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Φωστήρα σε ένα παιχνίδι που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος καθώς οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί αρκετές φορές στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Παναχαϊκή Συμμαχία έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και happenings για τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας που θα κατακλύσουν το στάδιο της Αγυιάς! Στο γήπεδο μεταξύ άλλων θα υπάρχει από νωρίς dj που θα παίζει μουσική για να ξεσηκώσει το κοινό!Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, θα βραβευτεί από την Παναχαϊκή Συμμαχία ο σπουδαίος Πατρινός πολίστας Δημήτρης Μπιτσάκος για την πολυετή προσφορά του στην ελληνική υδατοσφαίριση.Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει κι άλλη ανακοίνωση από την διοίκηση της Παναχαϊκής με περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα φιέστα.

Related posts

Πήρε το Super Cup η Ιεράπετρα!

Abola Team 2

Παρελθόν ο Κολόκας από τον Εργοτέλη

Abola Team 3

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας η Θύελλα Ραφήνας για το κρίσιμο ματς με την Ερμιονίδα

Abola Team 3