free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ψαρρός: «Η άνοδος εξαρτάται επό εμάς»

 

Την άποψη ότι η Λαύρα Αργυρούπολης μπορεί να εκπληρώσει τον στόχο της απευθείας επανόδου, εξέφρασε ο τεχνικός του συλλόγου Αργύρης Ψαρρός.

 

 

Η όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία της ομάδας ενόψει της καθοριστικής τελικής «ευθείας» του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, αποτελεί το … προαπαιτούμενο για την Λαύρα Αργυρούπολης. 

Η ομάδα των νοτιοανατολικών προαστίων με την σπουδαία της νίκη επί της Κηφισιάς 2010

με 2-0 έθεσε γερά θεμέλια για την υπόθεση – άνοδο, δεδομένου ότι -στην χειρότερη περίπτωση-εξασφάλισε την παρουσία της στα επερχόμενα μπαράζ 

Ο τεχνικός Αργύρης Ψαρρός μιλώντας στο «Abola.gr»  έδωσε το στίγμα του στην εν γένει προσπάθεια των παικτών του να επαναφέρουν την  ομάδα στην Β’ ΕΠΣΑ μέσα σε μία σεζόν: 

«Πετύχαμε ήδη το πρώτο μισό βήμα για την επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την άμεση επάνοδό μας στην Β’ Κατηγορία. 

Αυτό που προέχει, είναι να δουλεύψουμε πολύ σοβαρά αυτές τις ημέρες που έχουμε μπροστά μας, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσει με αξιώσεις την απευθείας- άνοδο. Θεωρώ ότι πλέον στο χέρι μας είναι αυτό, αφού εξαστάται καθαρά από τα δικά μας αποτελέσματα. Έχουμε τις ικανότητες, αλλά και το υλικό να υλοποιήσουμε τον αντικειμενικό μας στόχο. 

 

Απομένουν δύο δύσκολα παιχνίδια όπου μας παρουσιάζεται η δυνατότητα να διεκδικήσουμε την απευθείας άνοδο και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό»

 

 

Related posts

Σκαλτσάς: «Χτίζουμε ομάδα για την επόμενη διετία»

Ο Πανθησειακός 3-0 τον Αίαντα Αθηνών

Abola Team 3

Παπαδιώτης: «Ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν»