free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψάχνουν προπονητή στην Χαραυγή

Σε αναζήτηση τεχνικού βρίσκονται πλέον οι «ερυθρόλευκοι» μετά την μετακίνηση του Αντώνη Καλαμάκη στον πάγκο του Ατρομήτου Πειραιά.

 

 

Η αιφνιδιαστική ανάληψη των τυχών του Ατρομήτου Πειραιά από τον Αντώνη Καλαμάκη έφερε τους πάντες στην Χαραυγή προ τετελεσμένων γεγονότων.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τις τελευταίες εξελίξεις βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση προπονητή, που θα έχει όλα τα φόντα να μεταδώσει το πνεύμα του νικητή, αλλά και να αφήσει αξιοθαύματα δείγματα γραφής.

Ο Πρόεδρος της Χαραυγής Σωκράτης Πτερνάς μιλώντας στο «Abola.gr» και με αφορμή το αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» με τον Αντώνη Καλαμάκη  υπήρξε αρκετά κατατοπιστικός:

«Εμείς ενημερωθήκαμε από την πλευρά του Αντώνη Καλαμάκη για το τέλος μίας επιτυχημένης συνεργασίας, η οποία διήρκησε για διάστημα δύο ετών. Εμείς ως σύλλογος δεν διώχνουμε ποτέ προπονητές. Αυτοί σαποχωρούν. Πάντα αφήνουμε τους εκάστοτε προπονητές να δουλέψουν σε βάθος και με προοπτικές. Ήδη βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέου προπονητή κι εξετάζουμε όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, που υπάρχουν στον ορίζοντα. Με τη βοήθεια του Θεού θα φτάοσυμε στην πιο κατάλληλη επιλογή»

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης της Χαραυγής με μήνυμα που ανέβασε στον προσπωικό του λογαριαμσό στο facebook δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον απερχόενο προπονητή της ομάδας να περάσει το ίδιο καλά στην επόμενη ομάδα του, όως πέρασε και στην Χαραυγή…

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μας που πήγε σε άλλη ομάδα. Του ευχόμεθα- όσο θα είναι εκεί – να περάσει το ίδιο καλά όσο πέρασε και στην ομάδα μας».

 

 

 

Related posts

Τον επιθετικό Ηλιόπουλο απέκτησε η Χαραυγή

Abola Team 3

«Σταθερά» τέταρτη η Θύελλα

Nάσος Φακίδης

Πτερνέας: «Εκπληκτική η φετινή σεζόν!»

Kώστας Παλαιολόγος