free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες…»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του σητν ήττα από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου αναφέρθηκε ο προπονητής του ΑΟΝΑ Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου διμήνου  συνέχισε ακάθεκτος ο ΑΟΝ Αργυρούπολης  απέναντι στον πανίσχυρο και ιδιαίτερα φιλόδοξο Απόλλωνα Χαλανδρίου.

 

Η ήττα με 3-1 από το εξαιρετικό συγκρότημα των βορείων προαστίων ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον Δημήτρη Μπουγά, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» φρόντισε να αναδείξει την ταλέντο των πολλών ποδοσφαιριστών που προέρχοντια από τα τμήματα υποδομών:

 

«Χάσαμε στις λεπτομέρειες και στα τελυταία λεπτά από μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Απόλλων Χαλανδρίου, ο οποίος διεκδικεί με πολλές εξαιώσεςι το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Το τελικό αποτέλεσμα, είναι το λιγότερο που μας απασχολεί, αφού έχουμε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή μας στην Β’ Κατηγορία και ήδη έχουμε ξεκινήσει την χάραξη του σχεδιαμσού ενόψει της επόμενης περιόδου» ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου πρώην άσου των Εθνικού και Πανιωνίου, για να προσθέσει:

 

 

«Η όλη μας προσοχή επικεντρώνεται στο πώς θα αξιοποιήσουμε καλύτρα ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, κάνοντας παράλληλα και μία αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ. Γενικότερα, πάντως, είμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο εγώ, όσο και η διοίκηση».χος παίκτες των υποδομών μας»

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Πάση θυσία νίκη κόντρα στην Μεταμόρφωση»

Kώστας Παλαιολόγος

«Θα παλέψουμε για τη σωτηρία μέχρι τέλους»

Kώστας Παλαιολόγος

Έβαλαν Χρυσικό στην «μηχανή» τους τα Ιλίσια 2004!

Kώστας Παλαιολόγος