free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καπράλος: «Δουλεύουμε για την επόμενη σεζόν»

Στη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης περιόδου στάθηκε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

 

Μπορεί η Κορωνίδα να γνώρισε την συντριβή από το Παλαιό Φάληρο, το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό του στην Α’ Κατηγορία, ωστόσο το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν απασχόλησε καθόλου την τεχνική ηγεσία της ομάδα του Γαλατσίου, δεδομένου ότι ήδη έχει ξεκινήσει η χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου. 

Ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος στο εν λόγω ματς εμπιστεύθηκε χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παιδιά που  προέρχονται από τις πλούσιες υποδομές του σωματείου από τους οποίους έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και  την δίψα για διάκριση: 

Οι δηλώσεις του στο «Abola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές: 

 

«Αντιμετωπίσαμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία έχιε ήδη ανέβει στην Α’ Κατηγορία, όπως είναι το Παλαιό Φάληρο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έδωσα χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, αφού ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Θα πορευτούμε κυρίως με δικούς μα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν δείξιε πολύ καλά δείγματα γραφής  και έχουν δίψα να διακριθούν. Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί πλέον στην επόμενη αναμέτρηση με τον Άρη Χολαργού, μία ομάδα, η οποία τις τελευταίες αγωνιστικές και μετά την αλλαγή προπονητή παρουσιάζει αξιοπρόσεκτο πρόσωπο και διεκδικεί με πολές αξιώσεις την παραμονή της. Και σε αυτό το παιχνίδι θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ταλαντούχος παίκτες των υποδομών μας»

 

Related posts

Μακρής: Απαιτείται συγκέντρωση και σοβαρότητα

Abola Team

Κουφογιαννάκης: «Κυριαρχήσαμε πλήρως»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Πήγαμε εξαιρετικά με την Κοψαχείλα»

Abola Newsroom