free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

Κερατσίνι για Κούπα!

Με γκολ του Φούντα στο 89’ οι «ροσονέρι» θριάμβευσαν εκτός έδρας της Καλαμάτας με 1-0 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

 

 

  Την σπουδαιότερη επιτυχία της σύγχρονης ιστορίας του μέχρι την … επόμενη πανηγύρισε το Κερατσίνι! 

Με γκολ του Σίμου Φούντα στο 89’ οι «ροσονέρι» υπέταξαν με 1-0 την Καλαμάτα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και προκρίθηκαν πανάξια στην ημιτελική  φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών συνεχίζοντας την ξέφρενη και την αήττητη κούρσα τους σε όλες τις διοργανώσεις! 

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που αποτέλεσε την «χρυσή» αλλαγή του Βασίλη Σπάθα (σ.σ. είχε περάσει αλλαγή στο 65’ αντί του Έντι Κιάφα), εκμεταλλεύθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο την συστημένη σέντρα του Νικήτα Τουρνά από τα δεξιά και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Κυριακόπουλου. 

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού κυριάρχησε η δύναμη, αλλά το Κερατσίνι που είχε και τη συμπαράσταση 50 εκδρομέων του φανέρωσε τεράστια ψυχικά αποθέματα φτάνοντας στην πανάξια πρόκριση. 

Οι γηπεδούχοι έχασαν την κορυφαία τους ευκαιρία στο 62’ με τον Αθανασόπουλο να πλασάρει άστοχα από πολύ καλή θέση, ενώ το Κερατσίνι θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο 70’ με τον Νταουτάι να σουτάρει άστοχα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κυριακόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούσης, Σταματελόπουλος, Νικολόπουλος, Καλαντζής, Βασιλόπουλος, Αθανασόπουλος, Τσουλάκος (65’ Νάτσης), Μπεγέτης (84’ Μερκούρης). 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Νταουτάι (93’ Αγγελάκης), Μπατής, Βαττής, Διάκος (94’ Μαναριώτης), Ψυχογιός, Γκιάτης, Κιάφα (65’ Φούντας), Τουρνάς, Κουρκούτης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Το ανανεωμένο σχέδιο που θα παρουσιάσει η ΕΠΟ για τη μορφή του κυπέλλου

Abola Newsroom

Κ. Φαλίδα: Χαρούμενοι για την πρόκριση, χωρίς άγχος στην Elite

abola10

Κορασίδες: Οι αντίπαλοί της στον γύρο elite

Abola Newsroom