free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σπάθας: «Οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή!»

Στα σπουδαία ψυχικά αποθέματα που παρουσίασαν οι παίκτες του απέδωσε ο Βασίλης Σπάθας τους λόγους της τεράστιας πρόκρισης του Κερατσινίου επί της Καλαμάτας.

 

 

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Βασίλης Σπάθας, όπως φυσικά και όλα τα μέλη της αποστολής του Κερατσινίου λίγη ώρα μετά την θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών σε βάρος της Καλαμάτας. 

Ο αρχιτέκτονας της φετινής αήττητης πορείας των «ροσονέρι» σ’ όλες τις διοργανώσεις μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εξήρε την αγωνιστικότητα και την καρδιά των ποδοσφαιριστών του: 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι’ αυτή την πολύ σπουδαία νίκη και πρόκριση! Έβγαλαν καρδιά και τεράστια ψυχικά αποθέματα κόντρα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία και παραστάσεις. 

Έδειξαν τρομερή ποιότητα, ενέργεια, μυαλό και ψυχή και πέτυχαν μία πολύ σημαντική πρόκριση, η οποία εκτοξεύει στα ύψη το προφίλ και την αίγλη της ομάδας μας! 

Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα, όμως με την πάροδο του χρόνου τα διορθώσαμε, έχοντα ςπολύ καλή τακτική κι αλληλοκαλύψεις» ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού του Κερατσινίου, για να προσθέσει αναφερόμενος στην συνέχεια της διοργάνωσης: 

«Τώρα η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά στον επόμενο αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Πρόκειται για μία ακόμη πρόκληση για την ομάδα μας και ξεκάθαρος στόχος είναι να πάμε κι εκεί να κερδίσουμε. Επίσης, πολύ σημαντικό επίτευγμα, είναι και το «μηδέν» που έχουμε διατηρήσει στα μετόπισθεν σε αυτά τα τρία παιχνίδια, που έχουμε δώσει στην διοργάνωση».

 

 

 

Related posts

Έκαναν το 2Χ2 οι Ίωνες Παλ. Φαλήρου

Τάσος Ζαφειρίου

Τρένο ο Γκυζιακός (3-0)

Abola Team

Μανωλάς: «Οι στόχοι μας έχουν αλλάξει!»

Kώστας Παλαιολόγος