free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση για αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο λόγω… τεχνικών προβλημάτων.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο έχει τα χάλια του και οι παράγοντες της ΕΠΟ πρότειναν την αναβολή μερικών ημερών του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (6/5).

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, οι άνθρωποι του κλιμακίου της ΕΠΟ που βρίσκονται στο Βόλο και εργάζονται πυρετωδώς όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες, έκαναν πρόταση στον Ζήση Βρύζα για αναβολή του τελικού.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τον πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου, ο τελικός να πάει μερικές ημέρες τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Τετάρτη, ώστε να μπορέσουν να επιλυθούν τα βασικά προβλήματα που υπάρχουν.

Επί της ουσίας, εκείνο που ζητάει το κλιμάκιο της ΕΠΟ είναι χρόνος, ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και το στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για την διεξαγωγή ενός παιχνιδιού και ειδικά ενός τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ζήσης Βρύζας τους απάντησε ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά την θέση τους και ότι θα εξετάσει όλες τις πιθανές λύσεις για να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

Related posts

Αναβλήθηκε το ματς Υπουργείο Εθνικής Άμυνας-Υπουργείο Πολιτισμού

Abola Team 3

Οριστική διακοπή στo Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Abola Team 2

Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου η σέντρα στην Football League

Abola Team 2