free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλικό Βετεράνων Αγίας Ελεούσας-ΑΕΚ στην μνήμη Καρασμάνογλου

Παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην μνήμη του αδικοχαμένου επιθετικού θα δώσουν την ερχόμενη Δευτέρα 8 Μαϊου οι παλαίμαχοι της Αγίας Ελεούσας και της ΑΕΚ.

 

 

Την μνήμη του αδιοχαμένου Κώστα Καρασμάνογλου τιμά η Αγία Ελεούσα όποτε οι περιστάσεις το απαιτούν. 

Με την ομάδα των παλαιμάχων του κραταιού συλλόγου των δυτικών προστίων να δίνουν το παράδειγμα σε χαλεπούς καιρούς και να αναδεικνύουν το ευαισθητοποιημένο και κοινωνικό τους πρόσωπο. Και ειδικά για έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν μία από τις πλέον λαμπερές ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες, με την μοίρα να του παίζει πολύ άσχημο παιχνίδι στα 41του χρόνια.. 

Μετά το επιτυχημένο τουρνουά για τον Κώστα Καρασμάνογλου, που διεξήχθη την Μεγάλη Δευτέρα στις 10 Απριλίου στο γήπεδο του Αιγάλεω και έλαβαν μέρος οι ομάδες της Αγίας Ελεούσας, του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΣΥΒΕΠΑΠ), της Ιεράπολης, της ΑΕ Αιγάλεω και της εταιρείας που εργαζόταν ο εκλιπών, αυτή την φορά οι «κυανόλευκοι» βετεράνοι θα κοντραριστούν με την αγαπημένη ομάδα του εκλιπόντα, του βετεράνους της ΑΕΚ. 

Ο αγώνας, που αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στα Ριμινίτικα στην Αγία Βαρβάρα την Δευτέρα 8 Μαϊου στις 6 το απόγευμα.

 

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, έχουν δραστηριοποιηθεί πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες, ώστε να συρρεύσει πλήθος κόσμου και να δοθεί ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στο όλο εγχείρημα

 

Related posts

Πέρασε με τριάρα από την Αγία Παρασκευή η Αργυρούπολη!

abola10

Πρόσθεσαν ποιότητα με Τσακίρη και Κολοβό οι Τράχωνες

Σε αναζήτηση ομάδας ο Νίκος Γιαννόπουλος

Kώστας Παλαιολόγος