free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Φιλίππου: «Με σοβαρότητα να γράψουμε ιστορία!»

Το σύνθημα για διεύρυνση του εκπληκτικού απόλυτου νικών έδωσε ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

Τα … κομπιούτερ και την στατιστική έχει βαλθεί να τρελάνει φέτος η Κηπούπολη στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.  

Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό συγκρότημα των δυτικών προαστίων μετράει το απόλυτο σε 22 αγωνιστικές και πλέον έχει ήδη εξασφαλίσει όχι μόνο το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου στην Β’ Κατηγορία, αλλά πολύ περισσότερο τον τίτλο του φειτνού πρωταθλητή.  

Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων, πλέον κυνηγάει να διευρύνει το απόλυτο σερί στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές με Λαύρα Αργυρούπολης κι Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου.  

Ο αρχιτέκτονας της φετινής εκπληκτικής πορείας της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου μιλώντας στο «Αbola.gr». έδωσε το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας: 

«Σαφέστατα ζούμε πολύ μεγάλες στιγμές και το μέχρι στιγμής απόλυτο που έχουμε πετύχει, αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος μας κολακεύουν ιδιαίτερα. Η προσοχή μας όμως επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Λάυρα Αργυρούπολης. Κόντρα σε μία ομάδα, η οποία δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την άνοδό της στην Β’ Κατηγορία κι όπως έχει αποδείξει, διαθέτει αξιοζήλευτο ρόστερ και σίγουρα το έργο μα ςπροβλέπετια αν είναι ιδιαίτερα δύσκλο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Δημήτρη Φιλίππου, για να προσθέσει: 

 

«Το γεγονός ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο αποτελεί από μόνο του ένα σπουδαίο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μου, ώστε να διευρύνουν το εκπληκτικό νικηφόρο σερί που έχουν δημιουργήσει. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία, αφού προσπαθούμε να ανακαλύψουμε εάν υπάρχει άλλη ομάδα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες όπου έχει να επιδείξει κατάκτηση πρωταθλήματος μόνο με νίκες. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το συγκεριένο παιχνίδι με σοβαρότητα και υψηλό δείκτη συγκέντρωσης, ώστε να τα καταφέρουμε».

Related posts

Απόλλων Περιστερίου-Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης 1-1

Abola Team 3

Πετρίδης: «Πρωταγωνιστές και στην Β’ Κατηγορία!»

Θύελλα Περστερίου-Τόλμη Περιστερίου 1-2

Abola Team 3