free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

Αραβαντινός: «Ξεκάθαρος στόχος το Κύπελλο Ερασιτεχνών!»

Το έναυσμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών έδωσε ο Πρόεδρος του Κερατσινίου Αντώνης Αραβαντινός μετά την επική πρόκριση σε βάρος της Καλαμάτας.

 

 

 

Τρώγωντας έρχεται η όρεξη αναφέρει μία παροιμία και το συγκεκριμένο απόφθεγμα, φαίνεται ότι ανταποκρίνεται με τον πιο πειστικό τρόπο στο φετινό Κερατσίνι!

Κατά την άφιξη της αποστολής των «ροσονέρι» από την Καλαμάτα και με τον ενθουσιασμό να περισσεύει στο στρατόπεδο των νταμπλούχων Πειραιά από την ιστορική πρόκριση σε βάρος της «Μαύρης Θύελλας» στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ο Πρόεδρος του Κερατσινίου Αντώνης Αραβαντινός μιλώντας στην κάμερα του επίσημου καναλιού του συλλόγου, δεν έκρυψε ότι πλέον η κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών αποτελέι ξεκάθαρο στόχο.  

Παράλληλα, δεν ξέχασε να επιβραβεύσει το τεχνικό τιμ και ιδιαίτερα τον προπονητή Βασίλη Σπάθα για την αήττητη πορεία σ’ όλες τις διοργανώσεις:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Κερατσινίου Αντώνης Αραβαντινός:

«Η διοίκηση το μόνο σύστημα που περνάει κι έχω διαπιστώσει ότι περνάει είναι η συνέπεια.Κι από αυτή έχουμε. Τα υπόλοιπα συστήματα είναι του κόουτς. Του Βασίλη Σπάθα που έχει τεράστια συμμετοχή. Όλο το προπονητικό τιμ. 

Τόσο ο γυμναστής ο Νίκος Νταλαμπίρας, ο Βασίλης Τρίχος, αλλά επικεφαλής είναι ο Βασίλης Σπάθας, ο οποίος είναι εξαιρετικός και δεν ξέρω εάν τα συστήματα τα ποδοσφαιρικά είναι τόσο πιο προχωρημένα, όσο τα συστήματα της ψυχολογικής επικοινωνίας που έχει με τους παίκτες, τους έχει κάνει μία ομάδα, μία οικογένεια θα έλεγα. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, όπως ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε να υποδεχθεί την ομάδα. 

Αν και δεν είναι το ιστορικότερο γεγονός της ιστορίας του, αλλά είναι σε μία πορεία το Κερατσίνι να αγγίξει τα ιστορικά του καλά. Γιατί να μην τα ξεπεράσει παίρνοντας το Κύπελλο Ερασιτεχνών που πλέον μας άνοιξε η όρεξη, μιλάω ξεκάθαρα γι’ αυτόν στόχο. Ήταν ένας δειλός στόχος  Τον κρύβαμε λίγο – λίγο. Να πάρουμε το Κύπελλο Ερασιτεχνών,  αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει στον τελικό με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας 

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κερατσινίου που υλοποίησε την υπόσχεσή του, Στην Γ’ Εθνική το Κερατσίνι θα έχει ένα γήπεδο που δεν τα έχουν ομάδες Α’ Εθνικής και περιμένουμε ανταπόκριση από τον κόσμο του Κερατσινίου από τους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, γιατί είναι μεγάλη ευθύνη η Γ’ Εθνική και δεν θέλουμε να είμαστε  ασανσέρ. Ούτε να φανούμε ασυνεπείς. Ίσως είναι και η ώρα να δείξει το Κερατσίνι πόσο πολύ θέλει να έχει μία ομάδα στις Εθνικές Kατηγορίες ή όσο πιο ψηλά μπορεί στις Eθνικές Κατηγορίες.

Ερωτηθείς για το πώς αισθάνθηκε στο γκολ του Σίμου Φούντα, ο Πρόεδρος του Κερατσινίου τόνισε:

«Δεν ήμουν εκεί, Ημουν 16 χιλιόμετρα πριν την Καλαμάτα! Ευτυχώς τρίτωσε το κακό στη διαδρομή

Ένα ΛΕΞΙΣ κι ένα ΠΟΡΣΕ ΚΑΓΙΕΝ έμειναν στο δρόμο. Λες και συνομοτούσε το σύμπαν να μην  δω εγώ το παιχνίδι! Και μου στείλαν μήνυμα ότι μπήκε γκολ και κοίταξα την ταμπελα, που έλεγε Καλαμάτα 16 Χιλιόμετρα. Όταν πήγα εκεί είχαν βγει όλοι οι φίλαθλοι έξω και πανηγύριζαν.  Διακριτικά η Αστυνομία. 

Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της ιστορικής Μαύρης Θύελλας, η οποία ήταν όπως θα έπρεπε και επιφυλασσόμεθα εάν είμαστε στον ίδιο όμιλο να ανταποκριθούμε και ακόμη καλύτερα να τους δείξουμε ότι η πειραϊκή φιλοξενία είναι εφάμιλλη της μωραϊτικής ή ειδικότερα της μεσσηνιακής φιλοξενίας

 Ήταν ένα καλό παιχνίδι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχούσε η σκοπιμότητα του μην φας  γκολ και o αγωνισιτκός χώρος έκρυβε κάτι παγίδες που μας είπαν οι ίδιοι μετά, Είχαν αφήσει το γήπεδο ακούρευτο. Έμπαινε το πόδι σου χανόταν, δεν έβλεπες παπούτσι και βρεγμένο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο καλά. 

Κι όπως λένε κάποιοι χαριστολογώντας, στον πιο φουντοπαραγωγό νομό της Πελοποννήσου ένας …  Φούντας έφερε την πρόκριση!»

 

 

 

Related posts

Σύσκεψη φορέων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου

Abola Newsroom

Διακοφώτης: «Δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος, περιμένουμε τι θα πουν οι λοιμωξιολόγοι»

Γιώργος Ανανίδας

Άνοιξε ο δρόμος για τις εκλογές στην ΕΠΟ

Abola Team 2