free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι φόβοι για προβοκάτσια δεν αποπροσανατολίζουν στον Εργοτέλη

Η στοχοπροσήλωση όλων στον Εργοτέλη βρίσκεται στο ματς με την Κηφισιά, όπου η έβδομη σερί νίκη είναι εκ των ων ουκ άνευ ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προσχεδιασμένων επεισοδίων.

Ο Εργοτέλης βρίσκεται τρία… βήματα πριν την άνοδο και με την ίδια πετυχημένη συνταγή των τελευταίων αγωνιστικών θα πορευτεί και στο Κυρικάτικο ματς με την Κηφισιά, όπου στόχος είναι η 7η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και η επιστροφή στην κορυφή.

Στο ματς αυτό, όπως και στα δύο που θα ακολουθήσουν, η νίκη είναι μονόδρομος ενώ η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με τον φόβο προσχεδιασμένων επεισοδίων φωτογραφίζοντς τους φιλάθους του Ιωνικού καθώς η ομάδα τους έχει ρεπό και μία τιμωρία των «κιτρινόμαυρων» θα τους ερχόταν… λουκούμι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σούλης Παπαδόπουλος «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες, που θα αγωνιστούν με το… μαχαίρι στα δόντια στο πιο κρίσιμο, έως το επόμενο ματς  του πρωταθλήματος, που θα είναι και το τελευταίο φετινό του Εργοτέλη εκτός Κρήτης καθώς ακολουθούν οι αγώνες με τον Ερμή στα Ζωνιανά και την Θύελλα Ραφήνας στο Παγκρήτιο.

Πηγή athleticradio.gr

Related posts

Με… σούπερ Δρακάκη η πρόκριση για την Παλαιόχωρα!

Abola Team 2

Γ΄ Εθνική: Σεφτέ στις νίκες ο Εθνικός Πειραιώς (2-1)

Abola Team

Π.Ε.Π.Π: Επιστολή στους αρμοδίους για επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

Γιώργος Ανανίδας