free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Μόνο νίκες με Αττικό και Ιάσωνα!»

 

Στην κρισιμότητα που έχουν συγκεντρώσει οι αναμετρήσεις με Αττικό και Ιάσωνα, αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΟΨ Γιώργος Σπυράκης.

 

 

Το εγχείρημα της παραμονής στον δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας δυσκόλεψε υπερβολικά για τον ΠΟΨ, μετά την ήττα του με 2-0 από τον Κολωνό. 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο διατήρησε το συγκρότημα του Ψυχικού στην … αβεβαιότητα της διακεκαυμένης ζώνης και εξωθεί τους πάντες πλέον στην ανάγκη να  μοχθήσουν και να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να διεκδικήσουν την επιτευξη των στόχων τους. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Σπυράκη στο «Abola.gr» 

«Αυτοκτονήσαμε κόντρα στον Κολωνό! Σ’ ένα παιχνίδι, όπου εμείς ήμασταν η ομάδα, που είχε να επιδείξει τις πιο κραυγαλέες και χαρακτηριστικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ, δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, πληρώνοντας  τα λάθη μας. Σε πέντε τουλάχιστον περιπτώσεις απειλήσαμε τον  Κολωνό, με τους αντιπάλους να έχουν σε καταπληκτική ημέρα τον τερματοφύλακά τους» ήταν το αριχκό σχόλιο του προπονητή του ΠΟΨ, για να προσθέσει: 

 

«Το θέμα είναι ότι χάσαμε το συγκεκριμένο ματς και τώρα θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε και τα δύο επόμενα καθοριστικά παιχνίδια που μας περιμένουν κόντρα σε Αττικό και Ιάσωνα, ώστε να ελπίζουμε στην παραμονή. Και πάλι όμως, δεν κρατάμε εμείς την τύχη στα χέρια μας».

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Ελεύθερος ο Σκεύης

abola10