free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Με αξιοπρέπεια και σεβασμό»

Στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα προσεγγίσει το ντέρμπι κορυφής με τον Χαραυγιακό αναφέρθηκε ο τεχνικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης.

  

Τα… ρέστα του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας καλείται να παίξει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου στο ντέρμπι κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Χαραυγιακό. 

Η ομάδα των δυτικών προαστίων, η οποία στο συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής περιόδου απολάμβανε τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής, υπολείπεται δύο βθαμών της ομάδας της Ηλιούπολης (68 ένατι 66) και χρειάζεται απαραίτητα την νίκη, ώστε να διεκδικήσει μέσω αγώνα μπαράζ την άνοδό του στην Γ΄’ Εθνική με αντίπαλο το Αιγάλεω. 

Ενδεικτικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί στο στρατόπεδο του Θριάμβου Χαίδαρίου παραμονές του κομβικού αγώνα με τον Χαραυγιακό, είναι οι δηλώσεςι του προπνητή Νίκου Παπαρούνη στο «Αbola.gr» 

«Πάμε με όλες μας τις δυνάμεις να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σ’ έναν αγώνα κατάταξης. Δεν συμφωνώ με πολλούς, οι οποίοι χαρακτηρίζουν την αναμέτρηση εμ τον Χαραυγιακό ως τελικό, αφού ακόμη και με ενδεχόμενη νίkη δεν εξασφαλίζουμε την άνοδο, αλλά σε μία τέτοια περίπτωση θα αποκτήσουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το εισιτήριο της ανόδου με αγώνα μπαράζ κόντρα στο Αιγάλεω. Πάμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον αντίπαλο να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, με ιστορία, τρομερή δυναμική, αλλά κι έναν πολύ επιτυχημένο προπονητή, τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Παπαρούνη, για να προσθέσει: 

«Σίγουρα μας κολακεύουν τα ευμενή σχόλια των αντιπάλων μας, αφού προσπαθήσαμε με όμορφο κι ελκυστiκό ποδόσφαιρο να πετύχουμε την καλύτερh δυνατή πορεία. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ποτέ άλλοτε στο παρελθόν ο Θρίαμβος Χαίδαρίου δεν είχε παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ Κατηγορία και σίγουρα τα όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον. Κερδίσαμε πανάξια και με ιδρώτα τους 66 πόντους,που έχουμε πάρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα επιδιώξουμε να παλέψουμε για τους τρεις επόμενους. Αναγνωρίζουμε το μέγεθος των δυσκολιών και πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

 

Related posts

Επέστρεψε ο Μαγαλιός στην Προεδρία της Αγίας Ελεούσας

Kώστας Παλαιολόγος

Τζίτζης: «Φαβορί η Κηφισιά, αλλά θα παλέψουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Ευχές και ευχαριστίες

abola10