free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ψαρρός: «Τελικός με την Κηπούπολη»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την πρωτοπόρο του ομίλου στάθηκε ο προπονητής της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

Τα … ρέστα της όσον αφορά την εκπλήρωση του στόχου της απευθείας επανόδου στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ καλείται να παίξει η Λαύρα Αργυρούπολης στην αναμέτρησή της με την πρωταθλήτρια του δευτέρου ομίλου Κηπούπολη. 

Άπαντες στο στρατόπεδο των νοτιοανατολικών προαστίων έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του αγώνα και παρά τον τεράστιο όγκο δυσκολιών, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν απέναντι στο εκπληκτικό συγκρότημα του Δημήτρη Φιλίππου και δείχνουν αποφασισμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Αργύρη Ψαρρού στο «Αbola.gr»:  

 «Στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές θα πάμε να διεκδικήσουμε με τις πιθανότητες που μας αναλογούν το εισιτήριο της απευθείας επανόδου στην Β’ Κατηγορία.Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηση με την Κηπούπολη, όπου θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Αντιμετωπίζουμε τυην ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα κι έχει να επιδείξει το απόλυτο των νικών στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις της κι αυτό το στοιχείο νομίζω ότι από μόνο του τα λέει όλα όσον αφορά το μέγεθος των δυσκολιών, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε μπροστά μας μία ομάδα με πολύ καλή τακτική, κυκλοφορία μπάλας και ποιότητα στο υλικό της» ήταν το αριχκό σχόλιο του Αργύρη Ψαρρού, για να προσθέσει: 

 

«Για εμάς το παιχνίδι με την Κηπούπολη έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνεται, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί».

 

Related posts

Ο Νίκος Σωτηρίου θα είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός του Αττικού.

Ρένος Γιαμπουράς

Ξανά πρώτος ο Δούρειος

Nάσος Φακίδης

Καρπούζας: «Η τύχη μας γύρισε την πλάτη»

Kώστας Παλαιολόγος