free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσαβαλιάς: «Έρχονται καλύτερες ημέρες για τον Αθηναϊκό!»

Τις υψηλές του βλέψεις για το μέλλον εξέφρασε ο τεχνικός του «Λόρδων» Κώστας Τσαβαλιάς.

 

 

Την οριστικοποίηση της παραμονής του στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ εξασφάλισε και μαθηματικά ο Αθηναϊκός την προηγούμενη αγωνιστική χάρη στον θρίαμβό του επί του ισχυρού Άρη Πετρούπολης με 1-0 

Ο Κώστας Τσαβαλιάς, ο οποίος από το πόστο του ποδοσφαιριστή των «Λόρδων» έχει ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές στο πέρασμα της δεκαετίας του 1990, όταν η κραταιά ομάδα του Βύρωνα μεσουρανούσε στα γήπεδα της Α’ Εθνικής, άνοιξε την καρδιά του στο «Αbola.gr», εκφράζοντας την άποψη ότι οι «ερυθροκίτρινοι» έχουν όλα τα φόντα να κοιτάξπουν πολύ ψηλότερα τα επόμενα χρόνια. Επίσης, δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλους τους παίκτες του για το φετινό επίτευγμα, παρά τις πολλές κι αντικειμενικές δυσκολίες αντιμετώπισε η ομάδα:

«Η νίκη μας επί του Άρη Πετρούπολης, με την οποία επισφραγήσαμε την παραμονή μας στην Α’ Κατηγορία, ήταν μια δικαίωση των κόπων των ποδοσφαιριστών μου, που κατάφεραν να σώσουν την ομάδα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν , στην διάρκει μιας σεζόν, που ήταν μεγάλη και πολύ δύσκολη» ήταν το αρχικό σχόλιο του προποητή του Αθηναϊκού, για να προσθέσει: 

 

«Το πιο σημαντικό, όμως, στοιχείο, είναι ότι καταφέραμε να γίνουμε ομάδα και μία γροθιά, στποιχεία εξόχως σημαντικά στην γενικότερη προσπάθεια, που επιχειρήσαμε, ώστε να διατηρηθοιύμε στην κατηγορία. Σε αυτές τις 13-14 αγωνιστικές, όπου βρίσκομαι στην ομάδα αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από’ όλους τους ποδοσφαιριστές μου. Πετύχαμε αρκετά σπουδαία πράγματα και πολύ σημαντικές επιδόσεις, όπως αυτή, που αφορά την συνέπειά μας και την εξαιρετική επίδοση, που έχουμε να επιδείξουμε κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια μας, όπου επί δικών μου ημερών έχουμε δεχθεί μόλις ένα γκολ! Αυτό, που προέχει για την ομάδα μας είναι να δημιουργήσουμε όλες τις υγιείς βάσεις ακι προοπτικες, ώστε να κοιτάξει πολύ ψηλότερα τα επόμενα χρόνια. Η αίσθησή μου είναι ότι έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες για τον Αθηναϊκό».

Related posts

Γκλεγκλές: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

Kώστας Παλαιολόγος

AO IΛΙΟΥ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2-2

abola10

ΡΟΥΦ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3-2 | Στιγμιότυπα

admin