free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ, 2-1 την ΑΕΚ

Μετά από το ανελέητο ξύλο που προηγήθηκε του αγώνα, η ποδοσφαιρική φαρσοκωμωδία ολοκληρώθηκε με ένα γκολ-μαϊμού που χάρισε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ εις βάρος της ΑΕΚ με σκορ 2-1…

Χωρίς να είναι καλύτεροι, οι Θεσσαλονικείς επωφελήθηκαν από την απόφαση του βοηθού Καλφόγλου να μη σηκώσει το σημαιάκι στην κεφαλιά του Ενρίκε, με την οποία ο (ακάλυπτος ένα μέτρο) επιθετικός τους έκρινε το ματς στο 83′. 

Κατώτερη των περιστάσεων η «Ένωση», ισοφάρισε το γκολ που δέχθηκε από τον Μπίσεσβαρ (24’) χάρη σε εγκληματικό λάθος του Γλύκου σε σουτ του Χριστοδουλόπουλου (26’), ωστόσο δικαιούται να νιώθει ότι τη λήστεψαν και της στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσει το τρόπαιο στην παράταση. 

Στα επείγοντα του νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκαν 11 τραυματίες από τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ πριν τον τελικό του κυπέλλου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του e-Volos.gr, πρόκειται για 11 τραυματισμένους, έναν αστυνομικό και 10 οπαδούς, εκ των οποίων ο ένας θα εισαχθεί σε κλινική του Νοσοκομείου, αφού είναι τραυματισμένος στον πνευμονοθώρακα από αιχμηρό αντικείμνο, πιθανώς κατσαβίδι, ενώ εκ των υπόλοιπων εννέα ενδεχομένως να εισαχθούν άλλοι δύο, αφού οι περισσότεροι φέρουν τραύματα, κυρίως στο κεφάλι.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός στο e-Volos.gr, το Νοσοκομείο βρίσκεται σε υψίστη ετοιμότητα, αφού κλήθηκαν και βρίσκονται στο Νοσοκομείο όλες οι βάρδιες και τα χειρουργεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστούν. Ενώ το ΕΚΑΒ βρίσκεται ούτως ή άλλως ολόκληρη την ημέρα σε κόκκινο συναγερμό.

Καταπώς αποδείχθηκε λίγο πριν τη σέντρα, τελικά οι Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας είχαν απόλυτο δίκιο σχετικά με τις ενστάσεις που διατύπωσαν προς το αρχηγείο τις προηγούμενες ημέρες. Μόνη σωστή κίνηση εκτόνωσης της έντασης, η κοινή είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

 

Related posts

Σούπερ Λίγκα εναντίον ΕΠΟ στις 5/9 στο διαιτητικό, σχετικά με τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων

Abola Team 2

Σπάθας: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου!»

Δήλωση κ. Φαν’τ Σχιπ

Abola Newsroom