free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με 18 «μαχητές» στην Αθήνα ο Εργοτέλης

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, όπου και προπονήθηκαν, εν όψει του αυριανού «τελικού» κόντρα στην Κηφισιά.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Βασιλειάδης, Λέτσο, Λεάλ, Μισέλ, Γκοτσούλιας, Κατσικοκέρης, Ρουσάκης, Μπάτζιος, Μανουσάκης, Βελλίνης, Τζανής, Μίνγκας, Νιάρος, Καϊμακαμούδης, Παπαπαναγιώτου, Νικολακάκης, Καρράς και Σερτζίνιο.

Στο μεταξύ με νέα ανακοίνωση που εξεδωσε ο Εργοτέλης αναφέρθηκε στο αυριανό ματς με την Κηφισιά απαντώντας ουσιαστικά στην αντίστοιχη του Ιωνικού, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα να παρευρεθούν διοίκηση και παίκτες του Νικαιώτικου συλλόγου στο γήπεδο, αλλά όχι πρόσωπο που κατά το παρελθόν αναφέρουν οι Κρητικοί έχουν δημιουργήσει επεισόδια. Αναλυτικά, το κειμενο

 

Φυσικά και δεν έχουμε κανένα φόβο να έρθουν αύριο στο γήπεδο μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, όπως κάναμε και εμείς όταν έπαιξαν στα Ζωνιανά. Μάλιστα, προσκαλούμε τον Πρόεδρο του Ιωνικού να παρακολουθήσει τον αγώνα παρέα με τον Πρόεδρο μας, ακριβώς όπως και στα Ζωνιανά.

 

Προφανώς όμως, είναι άλλο να έρθουν στο γήπεδο ένας πρόεδρος και καμιά 10αριά ποδοσφαιριστές – όπως κάναμε εμείς στα Ζωνιανά – και άλλο 100 φίλαθλοι (εντός κι εκτός εισαγωγικών), οι οποίοι κατά καιρούς έχουν δημιουργήσει διάφορα επεισόδια, ακόμα και στο ίδιο γήπεδο. 

 

Και κάτι τελευταίο: αν θέλαμε να κάνουμε τον αυριανό αγώνα «φιλικό», πιστεύετε ότι θα μας σταματούσε η παρουσία φιλάθλων ή τηλεοπτικής μετάδοσης;

 

ΥΓ. Αύριο παίζει ο Εργοτέλης ή ο Ιωνικός στην Κηφισιά;;;

Related posts

Χωρίς ρεπό ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Ανακοίνωσε Πογκοσιάν το Κερατσίνι!

Abola Team 2

Συνεχίζει στον Αγιο Ιερόθεο ο Λέσι

Abola Team 2