free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εποχή Λαμπαδάριου

Ο Κώστας Λμπαδάριος αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης του Πανιωνίου Κερατσινίου για την θέση του τεχνικού καθοδηγητή του συλλόγου.

 

Στον Κώστα Λαμπαδάριο εμπιστεύθηκαν στον Πανιώνιο Κερατσινίου τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.  

Οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου μετά από συντονισμένες ενέργειες προσέγγισαν τον επιτυχημένο τεχνικό, ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία του σωματείου, με την προοπτική αντο οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών 

Μάλιστα, η διοίκηση του Πανιωνίου Κερατσινίου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίς της με τον 42χρονο προπονητή.

 

Αναλυτικά: 

«Ο KΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΣ ειναι ο εκλεκτος της διοικησης για την θεση του προπονητη της ομαδας.  Ο συλλογος με γρηγορες και προσεκτικες κινησεις  προσεγγισε το νεαρο τεχνικο και του απεσπασε τη θετικη του απαντηση . Ο νεος κοουτς της ομαδας ειναι γεννημενος στις  13/12/1974 ,ξεκινησε την προπονητικη καριερα απο τις ακαδημιεςτης Καστελλας στην συνεχεια μεταπηδησε στην ανδρικη ομαδα οπου εκατσε 4 χρονια εχoντας αξιολογο εργο,      Στην συνεχεια καθησε στον παγκο της Α.Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ οπου  κατεκτησε το  κυπελλο πειραια (2014-2015)  και την επομενη χρονια η ομαδα κερδισε την ανοδο  στην Γ’ εθνικη (2015-2016),την προηγουμενη χρονια καθησε στον παγκο του Ατρομητου Κερατσινιου .

    Ειναι κατοχος του διπλωματος uefa B

και θα εχει σαν συνεργατη του τον Γιωργο Γεωργιαδη.                                                                        Τον καλωσοριζουμε στην ομαδα μας και του ευχομαστε καθε επιτυχια στο εργο του.  Στις πρωτες του δηλωσεις  ο Κοουτς  ανεφερε :  « Συναντηθηκα με τους ανθρωπους της ομαδας οπου διαπιστωθηκε ταυτιση αποψεων και φιλοσοφιας οσο αφορα το ποδοσφαιρο και την ομαδα,  Η ομαδα παροτι υποβιβαστηκε στην Β’ κατηγορια εχει βαλει στοχους και προγραματισμο για την νεα χρονια που ειναι σημαντικο. Ηδη εχουμε ξεκινησει να δουλευουμε για την επομενη χρονια , τα υπολοιπα στο γηπεδο»

 

        

 

Related posts

Επέστρεψε στην Χαραυγή ο Μανώλης

Kώστας Παλαιολόγος

«Σαρωτική» Αμφιάλη στου Ρέντη

Nάσος Φακίδης

«Σταθερά» τέταρτη η Θύελλα

Nάσος Φακίδης