free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Με Δημήτρη Ζήση έζησε την 23η σερί νίκη της η Κηπούπολη-1-0 την Λαύρα Αργυρούπολης

Με απευθείας φάουλ από τριάντα της χρυσής αλλαγής και του χρυσού σκόρερ της ομάδας Δημήτρη Ζήση στο 91′, η πρωταθλήτρια Κηπούπολη επικράτησε με σκορ 1-0 στο γήπεδο της Χρυσούπολης και πέτυχε την 23η σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες της Κηπούπολης αφιέρωσαν την νίκη στον προπονητή τους Δημήτρη Φιλίππου ο οποίος είχε τα γενέθλιά του κλείνοντας τα 44του χρόνια. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο σκόρερ της Κηπούπολης ο Ζήσης έφερε το χρυσό 13άρι στην ομάδα του αφού μπήκε σαν αλλαγή φορώντας στην φανέλα του το νούμερο 13  το οποίο τελικά σε αυτή την περίπτωση αποδείχθηκε γούρικο. Οι δύο ομάδες πάντως που παρουσιάστηκαν άριστα διαβασμένες στο γήπεδο από τους δύο κόουτς τον Δημήτρη Φιλίππου και τον Αργύρη Ψαρρό στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δικαιολόγησαν την άριστη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται ενώ η Λαύρα είχε τις ευκαιρίες για γκολ. Στο 13′ ο Κιουράνης από μισό μέτρο δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ μεταξύ άλλων στο 83′ σε φοβερό σουτ του Καλλιμάνη ο γκολκίπερ Παπαχριστόπουλος πετάχτηκε στην δεξιά του γωνία κι έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Φάσεις υπήρχαν πολλές μέσα στο ματς. Στο 24′ σε σουτ του Καλλιμάνη έδιωξε με γροθιές ο γκολκίπερ Παπαχριστόπουλος, στο 29′ ο Μαρτέκας έφυγε μόνος του αλλά τον πρόλαβε ο γκολκίπερ Χορταριάς ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Χορταριάς απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο την κοντινή κεφαλιά και πάλι του Μαρτέκα. Στο 33′ ο προωθημένος Κούρτης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να σκοράρει από κοντά, στο 47′ ο Χορταριάς μπλόκαρε σταθερά την μπάλα σε δύσκολο σουτ του Λαγού ενώ στο 63′ σε σουτ του Π. Νομικού έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο γκολκίπερ Παπαχριστόπουλος. Στο 71′ έδιωξε με γροθιές την μπάλα ο γκολκίπερ Χορταριάς προ του Τζαμαλή, Στον αντίποδα στο 74′ ο γκολκίπερ Παπαχριστόπουλος πρόλαβε κι έδιωξε την μπάλα προ του Π. Νομικού που έμπαινε μόνος του.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Γιάννης Καλογερόπουλος, Κασιμάτης, Μητρόπουλος, σε ένα ομολογουμένως πολύ δύσκολο ματς. ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παπαχριστόπουλος, Κούρτης, Πολυζωγόπουλος, Λάππας, Αναγνώστου, Θ. Νομικός, Κάσσος(54′ Μακρής), Μωραϊτης(46′ Μαντζουράνης), Μαρτέκας(72′ Ζήσης), Τζαμαλής. ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χορταριάς, Καταβάτης, Παπαδημητρίου, Δετοράκης(64′ Παπαευθυμίου), Χαραλαμπόπουλος, Κιουράνης, Καλλιμάνης, Π. Νομικός(73′ Σταματόπουλος), Παγκάκης, Χαϊδόπουλος, Καραμαλέγκος.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Καλογερόπουλος Σάκης (Διαγόρας Αιγάλεω): “Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη”

admin

Έβαλε Λαμπράκη στην μηχανή του!

Kώστας Παλαιολόγος

Αστέρας Εξαρχείων-Ερμής Ειρ. Ηρακλείου 1-0

Abola Team 3