free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου 1-1 εκτός με τον Εθνικό Αστέρα-Νίκες για Δάφνη Π. Φαλήρου, Κένταυρο Βριλησσίων, Απόλλων Χαλανδρίου, Θρίαμβο Αθηνών, Αγ. Ελεούσα, ισοπαλία το Χαϊδάρι

Εντυπωσίασε κατά διαστήματα ο δημοφιλής Αστέρας Χαϊδαρίου που αναδείχθηκε ισόπαλος στο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Αστέρα με σκορ 1-1.

Προηγήθηκε ο Εθνικός Αστέρας στο 51′ με τον Κατσινό και ισοφάρισε ο ηρωικός Αστέρας Χαϊδαρίου στο 96′ με τον Καλογερόπουλο.

Διαιτητικό τρίο Κατελλανάκης, Καλοπίσης, Μαλανδράκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Πριγγόπουλος, Δημόπουλος, Αλιμέτα, Κατσινός, Χονδρογιάννης, Μπαλάσκας, Εμμανουήλ(76′ Κορομηλάς), Κόλλιας(62′ Σαββας), Θ. Χαρικιόπουλος, Επιτροπάκης(87′ Γαϊτάνης), Γεωργίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανωλίκας, Τονικυάν, Καρβούνης(46′ Λιγκοπόρα), Μποσγάς, Καλογερόπουλος, Αλεξάκης(70′ Λίκα), Τοροσιάδης(45′ Ρουμελιώτης), Σπυρόπουλος, Κόκα, Ναλμπάντης.

Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου του Γιάννη Ντάκουρη με ολική ανατροπή στο σκορ και με σκόρερ τους Καλλιοντζάκη στο 76′ και Ποτουρίδη στο 86′ νίκησε με σκορ 2-1 τον Μικρασιατικό που είχε προηγηθεί στο 52′ με τον Πετρίτση. Δοκάρι είχαν, στο 40′ ο Κοτόφωλος και ο Παναγιώτης Βλάχος στο 45′.

Ο Κένταυρος Βριλησσίων του Γιάννη Θεοδωρίδη με γκολ που πέτυχε στο 92′ ο Μπότσι νίκησε με 1-0 εκτός έδρας την Πεύκη. Άριστο το διαιτητικό τρίο Γενναίος, Ντέμσιας, Νταρακλίτσης.

Ο Ήφαιστος Περιστερίου με τέρματα που πέτυχαν ο Μπότης στο 59′ με πέναλτι, ο Ζώγκος στο 73′ με κεφαλιά, ο Χίος στο 75′ και πάλι ο Μπότης στο 90′ νίκησε εκτός έδρας τον Θρίαμβο Αθηνών που προηγήθηκε στο 25′ με φάουλ του Αρώνη.

Ο Απόλλων Χαλανδρίου του Χρήστου Βλάχου με γκολ που πέτυχαν ο Κανδεράκης στο 28′ με κεφαλιά και ο Μήτρου στο 42′ νίκησε με σκορ 2-0 τον Άτταλο.

Η Αγ. Ελεούσα με πέναλτι του Κύβελου στο 70′ νίκησε με 1-0 εκτός έδρας την Γλυφάδα.

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Ρένος Γιαμπουράς

Συνεχίζει στους Αμπελόκηπους ο Γιώργος Μάλλης

Abola Team 3

Η Αγία Παρασκευή πέρασε και από τα Βριλήσσια (0-2)

Abola Team