free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πρωταθλητής με λευκή ισοπαλία απέναντι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο Χαραυγιακός-Αποθέωση για Φύτρο, Χατζηαλέξη-Δηλώσεις, παραλειπόμενα, επώνυμες παρουσίες

Έπαιξε για τον έναν πόντο ο Χαραυγιακός στο ματς με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Η λευκή ισοπαλία οδήγησε τον Χαραυγιακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη που χρησιμοποίησε τον Αναστασόπουλο στην θέση του σέντερ μπακ προκειμένου να υπάρχει έλεγχος στον χώρο του κέντρου και ταυτόχρονα να διαφυλάξει τα νώτα της ομάδας του, μπήκε με σκοπό να διαφυλάξει πρώτα το μηδέν στην άμυνα όπως και έγινε. Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου που είχε καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά προσπάθησε να αιφνιδιάσει με κάποιες αντεπιθέσεις, ωστόσο το άγχος στην συνέχεια επηρέασε την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Παπαρούνη. Γενικά ήταν ένα ματς στο οποίο επικράτησαν η νευρικότητα, τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι πολλές διακοπές. Στο 1′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Μπερτσιάς, ενώ στο 11΄σε έξυπνο μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Κακλαμάνου ο γκολκίπερ Βασίλης Παπαδόπουλος δείχνοντας την κλάση του έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 14′ και στο 15′ σε σουτ των Αποστολόπουλου και Θανόπουλου αντίστοιχα η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 42′ ο Τσούκης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Την ίδια τύχη είχε κοντινό σουτ του Μπερτσιά στο 47′. Στο 62′ ο Μπίτιλης του Χαραυγιακού έπιασε μακρινό ισχυρό σουτ και έδιωξε δύσκολα με τις γροθιές την μπάλα ενώ στο 76′ ο Φωστέρης είχε μεγάλη ευκαιρία για τον Χαραυγιακό όταν στο θεαματικό ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια. Άριστο το διαιτητικό τρίο Μπακογιάννης, Κουντουρέλλης, Αργυρός, άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Άγγελος Κοτζαμάνης. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάγκαλος, Ράμμος, Βαζούκης, Κωνσταντόπουλος, Τουγουντζόγλου, Μακρυγιάννης(59′ Κουντουριώτης), Φωστέρης, Αναστασόπουλος, Μπίτιλης(82′ Παϊκόπουλος), Γιαννόπουλος(87′ Ζήσης). ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Τσιούλος, Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Μπανιάς, Μπερτσιάς, Τσούκης, Αποστολόπουλος(80′ Παπαναστασίου), Κακλαμάνος, Τσαγιάννης.

Ρυθμικά το όνομα του Φύτρου, “είναι τρελός ο κόουτς” φώναζαν οι παίκτες του Χαραυγιακού για τον Χατζηαλέξη

Σε τρελά πανηγύρια ξέσπασαν οι παίκτες και όλος ο πάγκος του Χαραυγιακού μετά τη λήξη του αγώνα με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Αρχικά έτρεξαν στον πρόεδρο της ομάδας τους και φώναζαν ρυθμικά και πολλές φορές το όνομά του “Μανώλης Φύτρος”. Στην συνέχεια οι παίκτες του Χαραυγιακού πήραν στα χέρια τους τον τεχνικό Μαργαρίτη Χατζηαλέξη πετάγοντάς τον ψηλά και φωνάζοντας το σύνθημα “είναι τρελός ο κόουτς και ο τεχνικός”. 

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στα γεμάτα με έπαθλα γραφεία των παλαιμάχων του Χαραυγιακού ο τεχνικόε των πρωταθλητών του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ Μαργαρίτης Χατζηαλέξης δήλωσε: “Έχω πάρει κι άλλες φορές πρωτάθλημα με ομάδες, αλλά αυτό ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα, Πήρα την ομάδα με τέσσερις βαθμούς πίσω ενώ κάποια στιγμή βρεθήκαμε εφτά βαθμούς πίσω. Παρόλα αυτά κάναμε την υπέρβαση με αρκετά νέα παιδιά αλλά και με αρκετές απουσίες σε κάποια ματς όπως αυτό με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου όπου έλειψαν δύο βασικοί παίκτες όπως είναι οι Μπιρμπιλής και Παπαδημητρίου. Παρόλα αυτά πετύχαμε στο θαύμα ενώ αυτός που πίστεψε περισσότερο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ο πρόεδρός μας ο Μανώλης Φύτρος. Η πίστη του προέδρου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι στην ομάδα μαζί με τους βοηθούς μου που τους ευχαριστώ για την συνεργασία, μας οδήγησαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος του Χαραυγιακού στάθηκε δίπλα στην ομάδα στα ματς που έπρπε και μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά στο ματς με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο ματς με το Αιγάλεω στην Ριζούπολη”. Από την πλευρά του ο τεχνικός του Θρίαμβου Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης δήλωσε: “Χαρακτηρίζω τους παίκτες μου πολύ μάγκες γιατί έκανα την υπέρβαση. Πέρσι η ομάδα πάλεψε για την σωτηρία της και τώρα βρέθηκε ένα βήμα πριν την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα παρότι απέκτησε σημαντικό προβάδισμα στην βαθμολογία λογικό ήταν κάποια στιγμή και σε κάποια παιχνίδια να κάνει κοιλιά. Στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Χαραυγιακό είχαμε τις ευκαιρίες στην αρχή για γκολ ενώ για ένα τέτοιο ματς ήταν χτυπητή η απουσία του έμπειρου Γρηγόρη Ρούπι ο οποίος είναι από τους παίκτες που ξέρουν να ξεκλειδώνουν τις αντίπαλες άμυνες. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου και στον άξιο πρόεδρο του συλλόγου κ. Θεοδοσιάδη”.Δηλώσεις έκανε και ο γνωστός Εθνικάρας, ο Γιάννης Μαντζουράνης ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο που τόνισε: “Πετάω στα ουράνια από την χαρά μου, για την επιτυχία που σημείωσε με τον Χαραυγιακό, ο Χατζηαλέξανδρος. Με αυτό το όνομα έχω βαφτίσει τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Πολλές οι επώνυμες παρουσίες

Το ματς του Χαραυγιακού με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στο γήπεδο Ηλιούπολης Α’ παρακολούθησαν, ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, ο υπεύθυνος και διευθυντής των Ακαδημιών του Ρουφ Αντώνης Κουσουρίδης, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αποστόλης Καραμπάς, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, οι ποδοσφαιριστές του Ρουφ Μάκης Κουνάδης, Θοδωρής Καραμπάς, Δημήτρης Βλασταράκης και Νταβαρίνος, ο πρώην παράγοντας της ομάδας Αλέκος Παπαευσταθίου, ο πρόεδρος του Βοτανικού Θανάσης Κατσιρόπουλος, παράγοντες από τον Ηλυσιακό, την Δόξα Βύρωνα, το Χαϊδάρι ενώ το ματς παρακολούθησαν και κάποιοι φίλαθλοι του Αιγάλεω. Εκεί ήταν και ο γνωστός διαιτητής Γιάννης Καλογερόπουλος και ο τεχνικός της Θύελλας Αγ. Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης. Στο 85′ και στο 88′ της αναμέτρησης βρέθηκαν δύο μπάλες στον αγωνιστικό χώρο ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα λόγω του δυνατού αέρα, μια διαφημιστική πινακίδα “πέρασε” για λίγο πλησίον του αγωνιστικού χώρου.  Το παιχνίδι παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 φίλαθλοι. Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο βετεράνος άσος του Ιωνικού Νικαίας Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο παράγοντας των Αγ. Αναργύρων Λευτέρης Λινάρης και ο παράγοντας Λάλας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

Άτταλος: Η συλλυπητήρια ανακοίνωση προς τον Ιωνικό

Γιώργος Ανανίδας

Νέος Πρόεδρος ο Γιώργος Μαλαπάνης στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Τσαβαλιάς: «Θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση»

Kώστας Παλαιολόγος