free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Στην φιέστα ανόδου ο Αήττητος Σπάτων 6-0 τον Άρη Βούλας

Φιέστα ανόδου χωρίς τελειωμό είχε ο Αήττητος Σπάτων που στην μεγάλη δική του ποδοσφαιρική γιορτή ακόμα βάζει γκολ αφού σάρωσε τον Άρη Βούλας με σκορ 6-0.

Αμέσως μετά το πάρτι επί του αγωνιστικού χώρου ποδοσφαιριστών του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, ακολούθησε party στις -σχεδόν κατάμεστες- εξέδρες του σταδίου Σπατών, εκεί όπου έγινε η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων από τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ και τον πρόεδρο Δημήτρη Γιαρένη.

 

Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική με μπαλόνια, βεγγαλικά και χαρτάκια και αρκετές βραβεύσεις. Η γιορτή του Αήττητου συνεχίστηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

 

Ο Αήττητος με όμορφο ποδόσφαιρο έφτασε εύκολα στη νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ. Το 1-0 πέτυχε στο 5′ ο Σκαφίδας, ο Σκούμας έκανε το 2-0 στο 15′, ενώ το πρώτο μέρος έκλεισε με το σκορ στο 3-0 χάρη στο τέρμα του Λύγκου στο 30′. Ο Αλεξίου στο 55′ έκανε το 4-0, ο Αλιμπάς στο 65′ το 5-0, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Χρήστος Σκούμας στο 80′, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

 

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα -και στο πλαίσιο των πανηγυρισμών- ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας Πάρης Κωνσταντακόπουλος τόνισε: Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, δείξαμε διάθεση και πετύχαμε τον στόχο μας. Με τη διοίκηση υπήρξε άριστη συνεργασία και πλέον βλέπουμε την επόμενη χρονιά, εκεί όπου όπως τόνισε και ο κ. Κατσιγιάννης, στόχος του Αήττητου θα είναι η άνοδος στην Β’ Εθνική!

 

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Αλεξοπούλου, Μπαλάγκα

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος, Τσαλάκου, Τσέπας, Μωυσιάδης (52′ Αλεξίου), Βιδάλης, Αλιμπάς, Αρκουμάνης, Σκαφίδας (65′ Μπότσης), Λύγκος (67′ Σεΐτι), Γκούμας, Σκούμας.

 

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Μήτσιος, Βέλλης, Διακρούσης, Λάσκος (75′ Κωστόπουλος), Τσιαγκάνης, Κριλής, Παπαδημητρόπουλος, Σταθάκης (40′ Κολτσίδας), Σανσάρογλου , Διγενής.

 

Related posts

Βγήκε από το νοσοκομείο αλλά θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα ο Πιτσούνης του Νικολακάκη

Abola Team 3

Και ο Τσιτοφώτος ανανέωσε με Ατλαντίδα

Ρένος Γιαμπουράς

Ολοκληρώθηκε το Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου του ΑΟ Άνοιξης για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου (Φωτορεπορτάζ)

Abola Team 3