free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Δείξαμε χαρακτήρα!»

Στις πτυχές που οδήγησαν τα Πετράλωνα την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α’ Κταηγορία, αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Χρήστος Κιούρκος. 

 

 

Ακόμη πανηγυρίζουν στα Πετράλωνα, με αφορμή την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία, η οποία επισφραγίστηκε με την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ποσειδώνα Γλυφάδας! Οι «κυανέρυθροι» αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της φετινής περιόδου, επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν από το ξεκίνημα της σεζόν ως ένα από τα φαβορί για την εκπλήρωση της επιστροφής στην κορυφαία των ερασιτεχνικών κατηγορίών, έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια.

Ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών Χρήστος Κιούρκος, μιλώντας στο «Αbola.gr» αναφέρθηκε εκτενώς στις πτυχές που οδήγησαν την ομάδα του στην εκπλήρωση του στόχου της ανόδου: 

«Αισθανόμαστε όλοι μας πολύ όμορφα για το επίτευγμά μας. Για εμένα είναι η δεύτερη κατάκτηση πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, αφού κάτι ανάλογο είχα πετύχει και με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου τη σεζόν 2014-15. Δείξαμε χαρακτήρα σε καίριες στιγμές της περιόδου και καταφέραμε να επαναφέρουμε τα Πετράλωνα στην Α’ Κατηγορία έπειτα από διάστημα πέντε ετών. Είχαμε αγωνιστική συνέπεια και αφού προϊόντος του χρόνου αποκτήσαμε την επιθυμητή συνοχή, καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου. Πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή πορεία, ιδιαίτερα μετά την ήττα στο ματς του πρώτου γύρου από την Τερψιθέα στις 27 του περασμένου Νοεμβρίου κι έκτοτε ήμασταν αήττητοι, συνδυάζοντας τις επιτυχίες μας με όμορφο ποδόσφαιρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Χρήστου Κιούρκου για να προσθέσει: 

«Η εκπλήρωση της ανόδου ανήκει στους ποδοσφαιριστές και μία πολύ στιβαρή διοίκηση, η οποία ήταν πάντοτε κοντά μας και μας βοηθούσε σε ο,τιδήποτε χρειαζόμασταν στην διάρκεια της σεζόν.  Ειλικρινά αισθάνομαι ιδιαίτερα ευχυχής για την συνεργασία που έχω μαζί τους»

 

 

 

Related posts

Καρπούζας: «Με σοβαρότητα για το τρίποντο»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (15/2)

Abola Team

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΑΣ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 1-2 | Στιγμιότυπα

admin