free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Ισόπαλοι 2-2 οι Παλαίμαχοι Νέας Αρτάκης-Πανιωνίου

Για φιλανθρωπικό σκοπό έπαιξαν στο πολύ οργανωμένο γήπεδο της πανέμορφης πόλης της Νέας Αρτάκης την Δευτέρα (8/5) οι Παλαίμαχοι της Νέας Αρτάκης και του Πανιωνίου.

Συγκεκριμένα η διοργάνωση η οποία πήρε την ονομασία προσφυγικί αντάμωμα  πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση κυρίως με τρόφιμα του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Νέας Αρτάκης αλλά και για να δοθεί έμφαση στην αιμοδοσία του Προφήτη Ηλία.

Στο τελετουργικό μέρος έγιναν οι απονομές. Απονεμήθηκαν πλακέτες στον παλαίμαχο της Νέας Αρτάκης Κώστα Βουτσά που συμμετείχε στην ομάδα του 1978-1979 η οποία τότε έφθασε μια ανάσα από την άνοδο στην Β’ Εθνική όπως επίσης οι παλαίμαχοι άσοι της Νέας Αρτάκης Γιώργος Γκάβαλης και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων της Νέας Αρτάκης Στέλιος Σχίζας. Με πλακέτα βραβεύτηκαν από την πλευρά της Νέας Αρτάκης ο ειδικός γραμματέας των παλαιμάχων του Πανιωνίου Σάββας Ζευγαρόπουλος ο οποίος γνωρίζει τα πάντα από το ελληνικό ποδόσφαιρο του παρελθόντος και φόραγε μπλουζάκι που έγραφε “Πανιώνιος σημαίνει προσφυγιά” και ο παλαίμαχος παίκτης των Νεοσμυρνιωτών Θανάσης Μπέλλος. Τις απονομές έκαναν ο γενικός γραμματέας των παλαιμάχων του Πανιωνίου Δημήτρης Χριστοδούλου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αντώνης Μανίκας και ο Δημήτρης Ναλιτζής ενώ ο Νόνι Λίμα απένειμε λάβαρο του Πανιωνίου στον παλαίμαχο παίκτη της Νέας Αρτάκης Μάκη  Καραγιάννη. Απονομές έκαναν ο δήμαρχος Χαλκίδας-Νέας Αρτάκης Χρήστος Παγώνης, ο πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Κώστας Αναγνωστάκης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γεωργαλάς και ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιάννης Παπαϊωάννου. Επίσης οι παλαίμαχοι της Νέας Αρτάκης που στο τέλος παρέθεσαν δεξίωση στους φιλοξενούμενους πρόσφεραν ανθοδέσμη στην αποστολή του Πανιωνίου 

Στην εκδήλωση η οποία καλύφθηκε με ηχητική κάλυψη της οποίας επιμελήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Λαγός και οι συνεργάτες του, συμμετείχαν αγόρια και κοπέλες με παραδοσιακές στολές από το Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Αρτάκης “Παναγίας Φανερωμένης”. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενες από μικρά παιδιά-παίκτες της Ακαδημίας της Νέας Αρτάκης μαζί με τον προπονητή τους Σταμάτη Μεθενίτη. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Για τη Νέα Αρτάκη που είχε σε μεγάλη μέρα τον Στέλιο Σχίζα τα γκολ πέτυχαν οι Βουγιούκας και Βήτας ενώ για τον Πανιώνιο που είχε και δοκάρι με τον Ντασιακλή και καλή ευκαιρία με τον Κλεάνθη Νικολαϊδη σκόραραν οι Ζαμπαράς και Γουσούλης. Άριστοι οι διαιτητές Βασίλης Βελέντζας, Άκης-Αβράαμ Νέγρης, Μάκης Νέγρης και Μανώλης Βολακάκης. Γιατρός του αγώνα ήταν η Στέλλα Αργυρού,.ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Πρόεδρος Στέλιος Σχίζας-Προπονητής Δημήτρης Στεφανίδης): Λαθουράς, Στόγιος (αρχηγός της ομάδας), Βαγιάνης, Καραμπέτσος, Ντενεκετζής, Καραγιάννης, Σχίζας, Βήτας, Ρόγκας, Φρανκόπουλος, Βουγιούκας ενώ έπαιξαν επίσης οι Παύλου, Αβραμίδης, Ηλιάδης, Μπουροδήμος, Μαυρογένης, Χαλαστάρας, Μπίρμπας, Τουλούμης, Σαρρής, Αλεξανδρής, Γιάπης, Καρλατήρας. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Προπονητής Γιάννης Βλάχος): Μανίκας, Σπαθάρος, Παπαχριστόπουλος, Χασιώτης, Κλ. Νικολαϊδης, Πλεξίδας Σαϊπάς, Ζυγούρης, Λίμα, Ναλιτζής, Σκαβάρας ενώ έπαιξαν επίσης οι Φακής, Φιλιππής, Μπέλλος, Ζαμπαράς, Γιάννακας, Δημητρίου, Καραγιώργης, Γουσούλης, Λαμπαδινός, Ντασιακλής, ενώ με την αποστολή του Πανιωνίου ήταν οι Εμβολιάδης, Μπαλάφας, Καπώνης. Οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα παρατάχθηκαν με τις σημαίες τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

ΔΕΙΤΕ πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την διοργάνωση των Παλαιμάχων Νέας Αρτάκης-Πανιωνίου ΕΔΩ

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/S-nmlZ-rUBU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Related posts

Η ΔΕΗ 4-3 τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Σύσσωμη η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS στα εγκαίνια της πιο σύγχρονης καφετέριας-στέκι των Βετεράνων των αδερφών Τεργιάκη

Abola Team 3

Η δημοφιλής ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS 2-1 τους Παλαίμαχους της Νέας Αρτάκης

Abola Team 3