free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

Σπάθας: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου!»

 

 

Το σύνθημα για νίκη-πρόκριση επί της Ελπίδας Σκουτάρεως, η οποία θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την άνοδο στην Γ’ Εθνική,  έδωσε ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών του  Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

  

Με την αυτοπεποίθηση να ξεχειλίζει  απόρροια της επικής πρόκρισης επί της Καλαμάτας, αλλά και συνολικά της εκπληκτικής και αήττητης πορείας που έχει να επιδείξει φέτος το Κερατσίνι σ’ όλες τις διοργανώσεις προετομάζονται οι «ροσονέρι» ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Τετάρτης με την Ελπίδα Σκουτάρεως για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών 

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Πειραιά Βασίλης Σπάθας σε δηλώσεις που παραχώρης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος και οι παίκτες του ανυπομονούν για την νίκη, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ελπίζουν βάσιμα για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στη Γ’ Εθνική.  

«Όλοι μας είμαστε σε κατάσταση ετοιμότητας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ανανγωρίζουμε τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση, αφού αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα για την οποία έχουμε συλλέξει πληροφορίες. Ανυπομονούμε για το εν λόγω ματς, αφού ενδεχόμενη νίκη θα μας φέρει προ των πυλών της ανόδους την Γ’ Εθνική. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοφαιριστές μου, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα κι εκτιμώ ότι εφόοσν ακολουθήσουμε το πλάνο και την αγωνιστική μας φιλοσοφία έχουμε όλα τα φόντα να τα καταφέρουμε» 

Στο αγωνιστικό μέρος προβλήματα τραυαμτιμσών αντιμετωπίζουν οι Βαγγέλη Γκιάτης, Αντώνης Κουρκούτης και Βασίλης Μαναριώτης, με την τεχνική ηγεσία να περιμένει την πορεία αποθεραπείας τους μέχρι την τελετυαία στιγμή, ώστε να αποφασίσει για την χρησιμοποίησή τους.

 

   

 

Related posts

Εκλογές στην ΕΠΟ έως τις 31 Ιουλίου

Abola Team 2

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατέθεσε ο Πανδραμαϊκός

Abola Newsroom

Παραιτείται από την ΕΠΟ ο Κουπτσίδης που παραπέμπεται σε δίκη

Abola Team 2