free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατζηαλέξης: «Οι παίκτες μου ανταμείφθηκαν μ’ αυτόν τον τίτλο!»

Στην υπομονή και την τρομερή προσφορά των ποδοσφαιριστών του απέδωσε ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του Χαραυγιακού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης τους λόγους που οδήγησαν στην κατάκτηση του φετινού τίτλου.

 

   

 

 

Επικές στιγμές βιώνουν όλοι στον Χαραυγιακό, με αφορμή την κατάκτηης του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

 

Οι «νερατζούρι» με επική αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο κατάφεραν να ανατρέψουν μία διαφορά επτά πόντων από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου να τον προσπεράσουν δύο «στροφές πριν το τέλος του μαραθωνίου και στον … τελικό πρωταθλήματος της Κυριακής να αναδειχθούν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, κόβωντας πρώτοι το νήμα!

 

Ήρταν ένας τίτλος – δικαίωση για όλους και περισσότερο για εκείνους, που πίστεψαν στην ανατροπή,  σε μία χρονική περίοδο, όπου κανείς δεν πόνταρε πάνω τους για κάτι τέτοιο.

 

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

Ο αρχιτεκτονας των φετινών επιτυχιών και έχει να επιδείξει στην προπονητική του θητεία πρωταθλήματα Α’ Κατηγορίας στις ερασιτενχικές κατηγορίες του Πειραιά με τους Ηρακλή Νικαίας (2005-6), Άρη Αμφιάλης (2008-09) και Εθνικό Πειραιά (2012-13 και 2013-14), ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο στην ομάδα, προχώρησε σε ριζικές αλλαγές.

 

Μετέφερε το πνεύμα του νικητή στην ομάδα και την οδήγησε εκ του ασφαλούς προς την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, άνοιξε την καρδιά του στο «Αθλητικό Πνεύμα» κι αναφέρθηκε εκτενώς στους τομείς, που οδήγησαν τον Χαραυγιακό προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος,.

 

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον επερχόμενο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στο Αιγάλεω, η οποία και θα αναδείξει την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την επόμενη σεζόν το αθηναίκό ποδόσφαιρο στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής.

 

«Ήταν μία δικαίωση για όλους μας! Δείξαμε χαρακτήρα, το πιστέψαμε πάρα πολύ και καταφέραμε να αναδειχθούμε πρωταθλητές, μέσα από πολλές κι αντικειμενικές δυσκολίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου , οι οποίοι είναι και οι άμεσοι πρωταγωνιστές της όλης αυτής πορείας μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, για να προσθέσει:

 

«Ήταν το δυσκολότερο πρωτάθλημα απ‘ όσα έχω κατακτήσει στην μέχρι τώρα προπονητική μου διαδρομή, αλλά ένα από τα πιο γλυκά. Όταν βρεθήκαμε πίσω 7 πόντους από τον Θρίαμβο Χαίδαρίου πολλοί δεν μας πίστευαν, όμως οι παίκτες μου προσπάθησαν, μόχθησαν . Δείξαμε σταθερότητα, το θέλαμε πάρα πολύ και νιώθουμε πολύ ευχαριστημένοι και υπερήφανοι για το γεγονός ότι ανταμειφθήκαμε με αυτόν τον τίτλο, ο οποίος περνάει στην ιστορία».

 

Σττη συνέχεια, ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του Χαραυγιακού αναφέρθηκε στον επερχόμενο τελικό ανόδου κόντρα στο Αιγάλεω:

 

«Πλέον η σκέψη και η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με το Αιγάλεω, η οποία και θα κρίνει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Όλη αυτή την εβδομάδα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι.

 

Θεωρώ άδικη μία τέτοια διαδικασία, αφού θα έπρεπε και οι δύο πρωταθλητές αυτομάτως να παίρνουν το εισιτήριο της ανόδου στην Γ’ Εθνική, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, Εμείς θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο, Σίγουρα, το Αιγάλεω είναι το ακλόνητο φαβορί, ωστόσο θα πάμε με τις πιθανότητές μας να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε»

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Επηρεαστήκαμε από το αρχικό 30λεπτο»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στον “αέρα” το Άρης-Μικρασιατικός καταγγέλλουν τραμπουκισμούς οι Καισαριανιώτες!

Abola Newsroom