free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ακριτίδης: «Άκρως επιτυχημένη η φετινή σεζόν»

 

Την ευτυχία του για όλα όσα έζησε στη διάρκεια της φετινής περιόδου εξέφρασε ο τεχνικός των Κυπελλούχων ΕΠΣΑ Σουρμένων Νίκος Ακριτίδης

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο τα Σούρμενα είπαν… αντίο στη φετινή σεζόν θριαμβεύοντας 3-1 του Χολαργού. 

Μία σεζόν, η οποία βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν το βαρύτιμο τρόπαιο του Κυπέλλου και να τερματίζουν στην ιδιαίτερα τιμητική τέταρτη θέση έχοντας συγκάτοικο τον Άρη Πετρούπολης με 47 βαθμούς.

Ο τεχνικός Νίκος Ακριτίδης αναφέρθηκε εκτενώς στις πτυχές της φετινής πορείας: 

«Είμαι πολύευχαριστημένος από τα όσα καταφέραμε τη δφετινή σεζόν., Νιώθω πολύ υπεφήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Τελειώσαμε ιδανικά τη χρονιά κερδίζοντα ςμε 3- τον Χολαργό και μάλιστα συνδυάσαμε με πολύ καλή εμφάνιση αυτή την επιτυχία, αποζημιώνοντας τους φίλους μας που ήρθαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Ήταν μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, η οποία συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εμείς θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις και τις δοκιμές μας μέχρι το τέλος Μαϊου, όταν και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενη σεζόν»

Βραβεύτηκε ο Καζαντζής

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν για τον Γιώργο Καζαντζή η αναμέτρηση Μμε τον Χολαργό. Ο 38χρονος στράικερ πραγματοποίησε το αποχαιρετήστιο παιχνίδι στην πολύχρονη και γεμάτη διακρίσεις καριέρας του, και το συνδύασε με εκπληκτική παρουσία αι δύο πανέμορφα τέρματα, αποδεικνύοτας ότι η τέχνη του σκοραρίσματος δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια και εάν περάσουν!

Μάλιστα, η διοίκηση των Σουρμένων στο πλαίσιο του αγώνα βράβευσε τον έμπειρο παίκτη για την προσφορά του, αλλά και τα δύο τέρματα που πέτυχε στον νικηφόρο τελικό της ΕΠΣΑ κόντρα στον Χαραυγιακό με 2-1, χαρίζοντας στους «ερυθρόλευκους» το βαρύτιμο τρόπαιο.

 

Related posts

Κουτσογιάννη Παναγιώτα: “Οι ανάγκες για αίμα είναι μόνιμες” (vid)

abola10

ΠΑΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Αν μετά το Πάσχα έχουμε λήξη συναγερμού, θα ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα…

Abola Team

Τι γράφει το φύλλο αγώνα για το επεισόδειακο παιχνίδι στα Σούρμενα

Mάνος Χρυσός