free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φούσκας: «Θα αναδείξουμε δικά μας παιδιά»

Στις προτεραιότητες στελεχωσης του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ιάσωνα Νίκος Φούσκας.

 

  

 Ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου αποτελεί προτεραιότητα πλέον για όλους στον Ιάσωνα. 

Το γεογνός ότι η ιστορική ομάδα δεν διεκδικεί κάποιον ξεκάθαρο στόχο στον δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ, ωθεί τους ιθύνοντές της στην απόφαση να δώσει ευκαιρίες σε δικά της παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, ώστε να αναδείξουν το ταλέντο τους και να αποκτήσουν αγωνιστικές παραστάσεις αγώνων πρωταθλήματος, που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στην παραπέρα πορεία τους. 

Οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Φούσκα στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές:  

«Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να επικεντρωθούμε στην προσπάθεια ανάδειξης παικτών, που προέρχονται από τις πλούσιες υποδομές μας. Ήδη έχουμε στραφεί στον σχεδιαμό της επόμενης πειρόδου,  όπου αποσκοπούμε να μικρύνουμε κι άλλο τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας που θα παρουσιαστεί στα γήπεδα της Αθήνας την επόμενη σεζόν. 

 

Απέναντι στην Αλσούπολη εμφανίσαμε μία ομάδα, η οποία σε συντριπτικό βαθμό απαρτιζόταν από παιδιά που προέρχονταν από τις ακαδημίες μας και το ΄’ιδιο θα πράξουμε και στο τελευτάιο παιχνίδι της φετινής περιόδου κόντρα στο ΠΟΨ. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι εξόχως ενθαρρυντικά από μία πλειάδα  παικτών, οι οποίοι αναδεικνύουν την πολύ ποιοτική δουλειά που γίνεται στις υποδομ

Related posts

Επέστρεψε ο Σγαντσός στον Νεοπεντελικό

Abola Team 3

Μυλωνάς και Τα-ταύλα!

Abola Team

Ο επί τέσσερις δεκαετίες παράγοντας του Πανιώνιου Καισαριανής Ηρακλής Χατζηλιάς σήμερα στις 10 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου